Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is én túlzom el a dolgot, vagy ő a hülye?
Leginkább fiúk véleményére lennék kíváncsi, van egy fiú, akivel 1 hónapja vagyunk együtt, és ugye ő nem a saját nevén van fent Facebook-on, hanem egy hülye külföldi néven,(nem tudom mi a névnek a jelentése), már napok óta kérem, hogy változtassa vissza a nevét a rendesre, de nem képes rá, tegnap megváltoztatta a profilképét konkrétan egy majomra..én ezen összevesztem kicsit vele, hogy miért nem lehet normális képet felrakni MAGÁRÓL,nem pedig mondjuk egy majomról, és miért nem tudja már megváltoztatni a nevét..ő erre azt mondta, hogy mit hisztizek ezen, fejezzem be a hisztizést,azóta nem beszéltünk...szerintem ez alap dolog lenne.
Egyébként 26 éves..én 19.
Szerintetek én túlzom el?
Talán azért nem a saját nevén van fent, saját fotóval, mert nem vállalja fel a véleményét, esetleg szidalmaz pártokat, vagy bárkit, bármit, aminek következményei lennének, mondjuk a főnöke kiakadna rá, vagy hasonló.
Persze az is lehet, hogy egyszerűen csak éretlen.
Istenem...már itt tart a világ, hogy párkapcsolati problèma, hogy a másik milyen nèvvel ès profilkèppel van fent a fosbookon?? Anyámborogass...
Kèrdező, ez itt a felnőtt párkapcsolatok kategória, bár ez mèg tininek is szánalmas.
Igen eltúlzod - főleg a facebook használatot.
Tessék nézegess videókat innen, utána döntsd el, hogy szeretnél-e szerepelni valamelyik részben:
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!