Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is én túlzom el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is én túlzom el a dolgot, vagy ő a hülye?

Figyelt kérdés

Leginkább fiúk véleményére lennék kíváncsi, van egy fiú, akivel 1 hónapja vagyunk együtt, és ugye ő nem a saját nevén van fent Facebook-on, hanem egy hülye külföldi néven,(nem tudom mi a névnek a jelentése), már napok óta kérem, hogy változtassa vissza a nevét a rendesre, de nem képes rá, tegnap megváltoztatta a profilképét konkrétan egy majomra..én ezen összevesztem kicsit vele, hogy miért nem lehet normális képet felrakni MAGÁRÓL,nem pedig mondjuk egy majomról, és miért nem tudja már megváltoztatni a nevét..ő erre azt mondta, hogy mit hisztizek ezen, fejezzem be a hisztizést,azóta nem beszéltünk...szerintem ez alap dolog lenne.

Egyébként 26 éves..én 19.

Szerintetek én túlzom el?

2019. szept. 26. 10:11
1 2
 11/19 LazyJones ***** válasza:
72%
Hát, nem tudom, én is másik névvel vagyok facebookon, és konkrétan egy kutya a profilképem. Nekem a FB nem arra van, hogy magamat villogtassam, hanem arra, hogy az ismerőseimmel tartsam vele a kapcsolatot. Eddig senkinek nem volt vele problémája, pedig már bőven 30 felett vagyok én is, ismerőseim is.
2019. szept. 26. 10:50
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Hát ez kész :)
2019. szept. 26. 11:35
 13/19 anonim ***** válasza:
22%

Talán azért nem a saját nevén van fent, saját fotóval, mert nem vállalja fel a véleményét, esetleg szidalmaz pártokat, vagy bárkit, bármit, aminek következményei lennének, mondjuk a főnöke kiakadna rá, vagy hasonló.

Persze az is lehet, hogy egyszerűen csak éretlen.

2019. szept. 26. 11:38
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

Istenem...már itt tart a világ, hogy párkapcsolati problèma, hogy a másik milyen nèvvel ès profilkèppel van fent a fosbookon?? Anyámborogass...

Kèrdező, ez itt a felnőtt párkapcsolatok kategória, bár ez mèg tininek is szánalmas.

2019. szept. 26. 12:17
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
Eltúlzod. Nekem míg volt Facebookom, hol saját képem volt fent, hol egy majom, hol egy szamár. Már egy éve megszüntettem. Semmi értelmét nem látom.
2019. szept. 26. 12:30
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
Miért zavar téged,hogy milyen névvel és profilképpel van fenn?Igen,eltulzod,gyerekesen viselkedsz.Ha ezen kiakadsz akkor mi lesz amikor komolyabb problémák is lesznek?
2019. szept. 26. 12:43
 17/19 anonim ***** válasza:
86%
Mind a ketten úgy viselkedtek, mint az óvodások, de főleg te. Szakadj le a facebook profiljáról, semmi közöd ahhoz, hogy milyen névvel vagy profilképpel van fenn. Igaza van, hogy ezek után nem beszél veled, ha ilyen apró szarságokon képes vagy így hisztizni, akkor el se merem képzelni, hogy komolyabb dolgokban mennyire erőszakos lehetsz.
2019. szept. 26. 13:09
 18/19 anonim ***** válasza:
54%

Igen eltúlzod - főleg a facebook használatot.

Tessék nézegess videókat innen, utána döntsd el, hogy szeretnél-e szerepelni valamelyik részben:

https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE..

2019. szept. 26. 13:10
 19/19 anonim ***** válasza:
62%
Mondd meg neki amikor feltölti a majmos profilképet hogy: "ne töltögessél rólam fel képeket,jó?"
2019. szept. 26. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!