Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat Gellértnek hívják, de nekem nagyon nem tetszik
ez a név. Bunkóság, ha ezt tudtára adom?
Figyelt kérdés
Ma van a névnapja, felköszöntöttem. Megjegyezte, hogy szinte sosem szólítom Gellértnek, hanem kedves, drága stb., és kérdezte, hogy miért.
Szerintem nincs gáz neve amúgy, én se adnám a gyerekemnek, de semmi baj vele.
A pl. Brendont furább lenne megszólítanom.
Lehet, el kellene menned egy napra egy oviba, és hallgatni, ahogy szólítják gyerekeket óvónők :D Megszoknád a nem átlag neveket, főleg, ahol külföldi nevű a gyerek, mert az az apja, nem úgy hogy Kalányos Bárnisztinszon...
Pfff...valahányszor olvasgatom ezt a kategóriát, mindig az jut eszembe, hogy ettől már nem lehet lentebb.Ésss még mindig bebizonyosodik, hogy lehet még lentebb.
2019. szept. 24. 10:39
24/35 anonim válasza:
Igen. Az eddigi párjaimnak régies nevük volt, (László,József..stb) nekem sem tetszett a nevük, dehát ez van/volt.
Soha,senkit nem szólítottam a nevén, csak ha mérges voltam.
2019. szept. 24. 10:59
25/35 anonim válasza:
És mit válaszoltál, amikor ezt kérdezte? Mert gondolom, már elütötted valamivel, úgyhogy ne hozd fel újra. Nem kell, hogy minden tetsszen a másikon, de ezzel nem búsítanám el. Ha mondjuk egy kancsal vagy bicebóca emberbe lennél szerelmes sem jegyeznéd meg neki "szívjóságból", hogy milyen gáz ez a részed, de egyébként szeretlek. A Gellért meg szerintem egyébként egy normális név. Van egy barátnőm, aki egy Lajoshoz ment férjhez, mindig viccelt vele, hogy hogy utálta ezt a nevet - aztán persze megszokta és már a férje jut róla eszébe.
2019. szept. 24. 11:09
26/35 A kérdező kommentje:
azzal ütöttem el, hogy ő is ritkán szólít csak a keresztnevemen...
2019. szept. 24. 11:20
27/35 anonim válasza:
Az exem neve nekem sem tetszett és nekem nyilvánvaló volt,hogy ő sem szereti. El nem tudtam képzelni,hogy neki tetszik,meg is kérdeztem tőle... nem értette a kérdést sem annyira....mert ő elégedett volt vele. Direkt a teljes néven hívtam és végül megszerettem/szoktam azt a nevet. Nem mindegy,hogy mi a neve? Hívd ahogyan akarod néha a néven aztán mindenki boldog 😂
2019. szept. 24. 11:40
28/35 anonim válasza:
Én elviccelném a dolgot: "Azért kicsim, hogy ne keverjem össze a tengernyi szeretőm nevét."
Szükségtelen sértés megmondani neki, nem tud vele mit kezdeni
2019. szept. 24. 11:45
29/35 anonim válasza:
Az én páromnak nem szép hosszúak a szempillái. Egyszerűen nem szeretek ránézni sem, kerülöm is rendesen a tekintetét. Szóba is hozta már, hogy miért nem szeretek a szemébe nézni. Mondjam meg neki kérdező?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!