Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromat Gellértnek hívják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat Gellértnek hívják, de nekem nagyon nem tetszik ez a név. Bunkóság, ha ezt tudtára adom?

Figyelt kérdés

Ma van a névnapja, felköszöntöttem. Megjegyezte, hogy szinte sosem szólítom Gellértnek, hanem kedves, drága stb., és kérdezte, hogy miért.

Meg kéne mondjam?

2019. szept. 24. 09:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
69%
Ő igazából részvénytársaság. Gellé RT.
2019. szept. 24. 10:17
 12/35 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem hívd csak úgy, hogy Gegi vagy G.-e.-g.-e.-l.
2019. szept. 24. 10:18
 13/35 anonim ***** válasza:
83%
Például zselének is hívhatnád, mert a gel, az zselé.
2019. szept. 24. 10:19
 14/35 anonim ***** válasza:
67%

Ne mondd meg,ugyis erzi.

Mi mar idosebbek vagyunk,ferjem Lajos,de en se szolitom a neven,de ugyis tudja,h nem egy szep,vagy jo a keresztneve,de az apja is Lajos volt...

A Gellert is fura nev,nekem a Gellert hegy jut. eszembe rola,pedig videki vagyok...

Hat,a nevunket nem mi valasztjuk,nekem se tetszik az enyem,kimondva nem csunya,de ugy senki se szolit,csak a beceneven,ami olyan mintha fiunev lenne...

(A romaknal van meg erdekes nevvalasztas,azert az sulyosabb,multkor egy 4-5 eves gyereket Eliotnak hivtak..:),honnan szedtek??)Bocsi,csak ugy eszembe jutott a nevek kapcsan.

2019. szept. 24. 10:26
 15/35 anonim ***** válasza:
36%

Hm, érdekes stílusa van a kérdezőnek.

A párja helyében már emiatt menekülnék tőle, még ha a nevemmel nem lenne baja, akkor is.

8-ra:

Azt nem tudjuk, a férfi szereti-e a nevét. Ha nem szereti (nagyon nem), akkor valószínűleg megváltoztatta volna. Nem tudom mennyibe kerül és mekkora macera, de akit zavar a neve, nem hinném, hogy ez tartaná vissza.

Az viszont természetes, hogy amiatt nem változtatnám meg a nevemet (és nyilván a kérdező párja sem), hogy a páromnak nem tetszik. Ha nem fogadja el, hogy engem egy életen át így fognak hívni, mehet a fenébe.

2019. szept. 24. 10:28
 16/35 A kérdező kommentje:

# 12 tele vagy prekoncepciókkal, anélkül, hogy a tényeket ismernéd!

nem tudsz rólam semmit, így az sem, mi a legnagyobb problémám!

hát nem ez!

és pusztán azért írtam ki, mert ma a párommal ez szóba került, és ő hozta fel.

2019. szept. 24. 10:28
 17/35 A kérdező kommentje:
# 16 nem kéne átmenni személyeskweiszen úgy minősítetted a kapcsolatunkat, hogy semmit nem tudsz, és a névre vezetted vissza, naná, hogy szóvá teszem!
2019. szept. 24. 10:29
 18/35 anonim ***** válasza:
55%

Nincs ezen mit megmondani. Nem a neve miatt vagy vele.

Nem kell a nevén hívnod sem. Becézheted. Ha kérdezi miért azt mondod mert neked ez így jobban szajra áll, kedvesebb, aranyosabb stb.

Sokan nem hívják a párukat a keresztnevén még akkor se ha nem cinkes. Kész.

2019. szept. 24. 10:30
 19/35 anonim ***** válasza:
2019. szept. 24. 10:31
 20/35 A kérdező kommentje:
19 így van, maradok a kedvesnél én is.
2019. szept. 24. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!