Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy már szakítás széléről hoztátok rendbe a dolgokat?
Arra gondolok, hogy olyan mélyponton volt már a kapcsolata valakinek, hogy szakításon gondolkozott, esetleg meg is történt a szakítás meg hasonlók... és ilyen mélypontból helyretudták hozni a dolgokat.
Valakinél volt erre példa?
En lattam egy olyat, hogy fel ev kuloneles utan ujra osszejottek es tenyleg megcsinaltak. 1000-bol, ha 1 ilyen van, hogy mind a ketto olyan szinten tesz a megromlott kapcsolat kijavitasa erdekeben, ahogy a csovon kifer. Altalaban mindenki azt valasztja, hogy valaki massal indit nullarol, mint a meglevo parjaval -100-rol. Valahol jogos is.
43F
Volt. Túl sok dolga, feladata volt páromnak, alig volt rám ideje. Megelégeltem, 2 hétig szüneteltem vele, hogy vegye már észre..kellett a két hét mert annyi feladata volt, hogy alig vette észre ha nem vagyok ott. Szünetelés után (ami az elején még szakításnak volt tervezve félig, csak szüleim lebeszéltek, mert kikértem a véleményüket) átgondolva találkozott velem, bocsánatot kért és azóta konkrétan ez a probléma megoldódott, nem létezik többé. De én sokat szenvedtem ezért.. 7éve vagyunk együtt lassan.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!