Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt, hogy már szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy már szakítás széléről hoztátok rendbe a dolgokat?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy olyan mélyponton volt már a kapcsolata valakinek, hogy szakításon gondolkozott, esetleg meg is történt a szakítás meg hasonlók... és ilyen mélypontból helyretudták hozni a dolgokat.

Valakinél volt erre példa?

2019. szept. 24. 00:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt már hogy egy vita során úgy éreztem a párom szakítani fog velem,de szerencsére erre soha nem került sor. Meg kell beszélni a dolgokat higgadtan, persze van egy pont ahol a szakítás jobb döntésnek bizonyul
2019. szept. 24. 01:03
 2/9 Rockarc ***** válasza:
100%

En lattam egy olyat, hogy fel ev kuloneles utan ujra osszejottek es tenyleg megcsinaltak. 1000-bol, ha 1 ilyen van, hogy mind a ketto olyan szinten tesz a megromlott kapcsolat kijavitasa erdekeben, ahogy a csovon kifer. Altalaban mindenki azt valasztja, hogy valaki massal indit nullarol, mint a meglevo parjaval -100-rol. Valahol jogos is.

43F

2019. szept. 24. 02:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, persze.
2019. szept. 24. 06:33
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Volt, félévig csak veszekedtunk, aztán megoldódott, akkor úgy érzetem h nincs értelme, szakítok, de nagyon szeretem a párom. 19l
2019. szept. 24. 06:34
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Volt, a párterápia segített.
2019. szept. 24. 07:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Volt, hónapokig úgy éreztem, hogy ennek semmi értelme. De tett ő is érte, meg énis átgondoltam sokmindent, mit kell én változtassak.
2019. szept. 24. 08:41
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Igen, szét is költöztünk. Békülés után aztán ugyanazok a problémák jöttek elő, és egy nagyon csúnya és hosszú szakítás lett a vége. Ha visszamehetnék, nem békülnék ki újra.
2019. szept. 24. 09:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt. A családja nagyon belemászott az életünkbe huzamosabb ideig, volt egy jó nagy kiabálós vitánk. Úgy éreztem nem bírom már elviselni. Mqjdnem kimondtam hogy akkor vége, de helyette sétáltam jó másfél-két órát. Addig ő is lehiggadt otthon és sikerült megbeszélni és mindketten tettünk is értünk. Akkor tudjátok helyrebillenteni az egyensúlyt, ha mindketten aktívan és teljes szíveteket beleadva tesztek a kapcsolatért.
2019. szept. 24. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Túl sok dolga, feladata volt páromnak, alig volt rám ideje. Megelégeltem, 2 hétig szüneteltem vele, hogy vegye már észre..kellett a két hét mert annyi feladata volt, hogy alig vette észre ha nem vagyok ott. Szünetelés után (ami az elején még szakításnak volt tervezve félig, csak szüleim lebeszéltek, mert kikértem a véleményüket) átgondolva találkozott velem, bocsánatot kért és azóta konkrétan ez a probléma megoldódott, nem létezik többé. De én sokat szenvedtem ezért.. 7éve vagyunk együtt lassan.

21L

2019. szept. 24. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!