Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a lenti esetben? (barát/barátnő/ex)

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre az alábbi esettel kapcsolatban. Ti mit tennétek?

Adott Kinga, aki kb 2 évig járt Józsival, majd szakítottak, mert Kinga megcsalta, ettől függetlenül továbbra is tartották beszélgetés szinten a kapcsolatot.

Eltelt pár év, Kingának lett egy komoly barátja (Endre), akit nem csalna meg, és Józsinak is lett egy komoly barátnője (Anna). Ekkor megszakadt Kinga és Józsi közt a kapcsolat, nem is beszélgettek sokáig.

Aztán eltel kb 2 év, és egyszer csak Józsi újra elkezdett beszélgetni Kingával. Kingát ez nem zavarta, sőt, jobban szeretett vele dumálni, mint bármelyik más barátnőjével, és zavarta is, hogy évekig nem tartották a kapcsolatot.

Egy napon Józsi mondta Kingának, hogy találkozzanak. Kinga elmondta Endrének, hogy elmegy Józsival egy kajáldába. Endre ezt nem nézte jó szemmel, mert nehogy már Kinga találkozgasson az exével, de Kinga ezt nagyjából leszarja, mert ő úgy is találkozni fog vele.

Kinga este találkozott Józsival, ettek, majd a kajálás végeztével, késő este elindultak. Kinga fázott és fáradt is volt, ezért felmentek Józsival ketten egy lakásba olyan célból, hogy majd ott folytatják tovább a beszélgetést. Ugyan nem történt köztük semmi, de Kinga fáradt volt és bealudt Józsinál, és csak másnap reggel szólt Endrének, hogy mi történt.

Szóval nektek mi a véleményetek?

Mondja el Endre Annának, hogy a pasija találkozgat az exével?

Szakítson Endre Kingával, amiért kijátszotta a bizalmát?

Nem tennétek semmit, mert nem történt köztük semmi, és ez normális?

Várom a válaszokat! :)

2019. szept. 22. 21:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
52%
Tini kapcsolatok.
2019. szept. 22. 22:08
 22/28 A kérdező kommentje:
Eddig ugyan nem jegyeztem meg, de már a sztoriban legalább annyi év eltelt, hogy semmiképp sem lehet tininek nevezni, hacsak nem nagyon fiatal kortól nézzük. Pont ezért szomorúbb a helyzet, mert nem tinikről van szó...
2019. szept. 22. 22:09
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Na döntsd már el, hogy most mi van valójában! Ha ír valaki valamit, újabb adalékkal jösz elő, átalakítod a sztorit.

"Amúgy Kinga elvileg már nem olyan, mint volt és nem kockáztatná már a kapcsolatát,..."

"...Az meg nem érdekli, ha Endre mondja neki, hogy többet ne találkozzon vele, mert ne ő szabja már meg, hogy kivel találkozik."

Ez is mekkora ellentmondás már!

2019. szept. 23. 05:18
 24/28 A kérdező kommentje:

Jó mindegy, téma lezárva...

Senki nem fog senkivel semmit csinálni, mivel nem az én dolgom. Szimplán a TI véleményetekre voltam kíváncsi, ami nem arra irányult, hogy a végén bármi is történjen.

Még egyszer hangsúlyozom, mert elég sokan félreértették és saját akaratukat magyarázták bele a dologba: nem TANÁCSOT kértem, hanem VÉLEMÉNYT, és nem átalakítottam a sztorit, hanem kiegészítettem, ami elsősorban "Goldmund73"-nak szólt, mert ő ment bele mélyebben a témába.

A további válaszokat már nem fogom olvasni.

2019. szept. 23. 08:00
 25/28 anonim ***** válasza:

Mit hablatyolsz itt össze-vissza? Sajat akaratukat? Véleményt mondtunk.

Csak már te is belezavarodtál és most menekülsz!

2019. szept. 23. 10:05
 26/28 anonim ***** válasza:

#23-as irásom arról is szól amit Goldmund73 irt.

Csak ha igaz az irása, te miért jöttél avval, hogy Kinga megváltozott? Nő vagyok, de kidobnám Kingát ha ilyen öntörvényű!

2019. szept. 23. 10:11
 27/28 anonim ***** válasza:

Tehát, nem olyan válaszokat kaptál, ami tetszik neked, ezért felhúztad az orrod és tinédzserként viselkedve elhúzol a kérdésed alól. :-D

Ok.

Ennek alapján te Kinga vagy a történetben. Ez majdnem 100%.

A véleményem meg az, hogy kidobnám Kinguskát, ha én lennék Endre, Józsikát is kidobnám, ha én lennék Anna. End of story.

2019. szept. 23. 12:50
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Kingácska: eleve ott elbsztad, hogy semmibe vetted a párod akaratát. Ezekután mit vársz? Persze hogy kidobnálak a pba... Megcsalásos előzménnyel, a párod nem tisztelve együtt töltöttél egy éjszakát az exeddel. Nem érzed gáznak?
2019. szept. 24. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!