Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalnatok ha a parotok ezt mondana?
Azzal nyaggat hogy toroljem le facebookrol azokat a srácokat akikkel regen kavartam. 2rol tud akikkel viszonyom volt, mert a tobbit inkább el sem mondtam.
Azt keri tolem, toroljem le oket. Az egyiket meg ertem, mert szoktam vele beszélgetni szexrol, amit kiszoktam torolni, de van amikor egy uzi pont akkor jon tole amikor azt a parom is latja.
A masik fiuval nem ertem mi a problemaja, vele nem beszelek mar. En azert se torlom le oket, de mar veszekedések is vannak emiatt.
“ mert szoktam vele beszélgetni szexrol, amit kiszoktam torolni”...
Ja. Hát világos. És miért beszélgetsz te az exeddel a szexről? Tanácsokat osztogatsz neki ? :)
Undorító a viselkedésed. Megalázod a párod. Ráadásul olcsó kis nő vagy.
Remélem benő a fejed lágya, különben mindenki ki fog dobni mihelyst lesz egy olyan, aki érdemes arra, hogy szeressék.
Ha neked fontosabb isminek maradni facen ilyen semmit se jelentő pasikkal, mint az, akivel kapcsolatban vagy, akkor ideje ezt a kapcsolatot szépen lezárni.
De nem fogod, mert kapcsolat függő vagy. (Így hívjuk azt, aki ilyen változatos módokon tudja magát megalázni, hogy minden nap fax legyen benne. 🤷♀️)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!