Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalnatok ha a parotok ezt mondana?
Azzal nyaggat hogy toroljem le facebookrol azokat a srácokat akikkel regen kavartam. 2rol tud akikkel viszonyom volt, mert a tobbit inkább el sem mondtam.
Azt keri tolem, toroljem le oket. Az egyiket meg ertem, mert szoktam vele beszélgetni szexrol, amit kiszoktam torolni, de van amikor egy uzi pont akkor jon tole amikor azt a parom is latja.
A masik fiuval nem ertem mi a problemaja, vele nem beszelek mar. En azert se torlom le oket, de mar veszekedések is vannak emiatt.
Én azt tenném, hogy törlöm őket. Igaz, enélkül se ismerősöm egyik exem se, dugópajtikat se tartottam soha, és nem csacsogok szexről.
Te próbáld meg arra megtalálni a választ, hogy neked miért ennyire nehéz őket törölni? Inkább kiharcolod, hogy szakítson veled a pasid. Minek vagy vele, ha ennyit sem jelent?
Anélkül törölném, hogy kérne rá. Ha egyszer komoly kapcsolatban vagyok, akkor gondolom én is komoly vagyok, az pedig, hogy a lehetőségeimet próbálgatom a pàrom helyett, az minden, csak nem komolyság.
Ha megbeszélték, hogy ez köztetek komoly, családdal, gyerekekkel stb, akkor ezt fejezd be kérdező, ha meg csak összejártok, jólérzitek magatokat amíg jólérzitek magatokat, akkor meg nyugodtan pöröghetsz is.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!