Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arról mi a véleményetek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arról mi a véleményetek, hogy a nőmnek írok egy szerelmes smst. (munkahelyen) de hirtelen munka lesz, félbehagyom, majd?

Figyelt kérdés
végetér a munkaidőm, mennem kell, el is felejtem, s mikor nála vagyok belenéz a mobilomba, megtalálja a félig megírt smst s kiveri a balhét, hogy ezt kinek akartam küldeni, mert ő ilyent nem kapott?
2019. szept. 22. 00:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

#14 #18 Vagyok!

Ember, nem neked hanem az előttem válaszolóknak írtam. Hogy valószínűleg azért vélekedsz így a párodról idézem neked hogy ne értsd félre (odaadom neked, megérdemled) , mert valószínűsíthetem hogy ez után a piszkozat után a párod egész nap hisztizett és gondolom ezzel van tele a p*cs*d! Én elhiszem hogy ideges és feszült vagy de inkább olvass el egy mondatot kétszer mert nagyon félreértettél! Ez az utolsó monológ pedig ne haragudj... erre szoktam mondani egy rosszabb dolog van a női hisztinél, a férfi hiszti. Ülj le vele mutasd meg neki a telód meséld el neki hogy történt ha nem elég hagyd rá majd megnyugszik. Ennyit tehetsz.

2019. szept. 23. 01:42
 22/29 A kérdező kommentje:
eszem ágában sincs ilyen nővel együtt lenni. elkövet hanyagságból egy hülyeséget majd mikor elmagyaráznám neki mekkora hülyeséget követett el, lekezelően közli, ne mentegetőddzek. ha neked igy néz ki egy kapcsolat, hát akkor élj te ilyen kapcsolatban. és nem kötök bele mindenkibe csak abba aki ilyen mint ez a nő (persze az nem belekötés ha azt mondom jó, akkor ennyi), valamint abba aki látnoknak néz. ha ezt várja el, hogy látnok vagyok akkor legyen ő is látnok, lássa előre hogy beleköt az akit látnoknak néz és le se írja a mondandóját. így pl. kiválóan meg lehet előzni a kötekedést.
2019. szept. 23. 02:04
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ember. Az megvan, hogy nem egyvalaki írja az összes hozzászólást?
2019. szept. 23. 06:12
 24/29 A kérdező kommentje:
Minden annak szol, akinek írom. Darabszámtól függetlenül.
2019. szept. 23. 06:50
 25/29 Savlekotő ***** válasza:
Miért voltál vele ha ilyen buta és utálod stb? Dugni jo volt ahhoz nem volt buta? Még mindig tartom h itt te vagy arrogáns irritáló,a nő jól járt h kidobtad..
2019. szept. 23. 14:12
 26/29 A kérdező kommentje:
Addig voltam vele, míg meg nem tudtam, ki és mi ő valójában. Én meg azt tartom, hogy akkor élj te ilyen kapcsolatban.
2019. szept. 23. 14:17
 27/29 Savlekotő ***** válasza:
A következő nőt is eldobod könnyedén ha nem bábu guminő lesz aki csak szó nélkül szétteszi míg neked épp jó de amúgy legyen néma stb. Majd pár év múlva ne picsogj h miért csak proli nők jutnak v azok se mert azok se kérnek belőled.
2019. szept. 23. 15:05
 28/29 A kérdező kommentje:
Nagyon kevered a dolgokat. Az alapvető tisztelet nem bábu vagy guminő kérdés. Hanem aki nem képes alapvető tiszteletre annak nem is jár ugyanez, olyan kapcsolatnak meg amiből ez hiányzik, semmi értelme. ennek mindkét féltől meg kell lennie, nem pedig csak az egyiktől vagy ép amiatt egyiktől se. Te fel se fogod, miről írok. Annak hogy nem turkálunk bele az ember telefonjába, s ha találunk róla valami kompromittálót (jobb esetben nem így) akkor utána nézünk hogy van e valóságtartalma, annak semmi köze sincs "bábúsághoz". Ép ez lenne az értelem szikrája ha erre képes lenne. A láb szétrakást meg végkép ne keverd ide, mégha az ilyen nő valóban csak max. kb. ennyire képes.
2019. szept. 23. 15:13
 29/29 anonim ***** válasza:

Vannak felreertheto, szindarabba illo helyzetek az eletben.

A Jo hir, hogy azota az ido vasfoga ezt mar nalatok megoldotta.

2020. febr. 2. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!