Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról mi a véleményetek, hogy a nőmnek írok egy szerelmes smst. (munkahelyen) de hirtelen munka lesz, félbehagyom, majd?
Figyelt kérdés
végetér a munkaidőm, mennem kell, el is felejtem, s mikor nála vagyok belenéz a mobilomba, megtalálja a félig megírt smst s kiveri a balhét, hogy ezt kinek akartam küldeni, mert ő ilyent nem kapott?2019. szept. 22. 00:58
11/29 A kérdező kommentje:
hát nem azért hogy tőletek kérjek tanácsot akik még értelmezni se tudtok
2019. szept. 22. 18:13
12/29 A kérdező kommentje:
"Ne mondj semmit, ne magyarázkodj"
2019. szept. 22. 18:14
13/29 Savlekotő válasza:
Uram gyere le,az a szegény nő megnyeri a főnyereményt a szakítással. :D
14/29 anonim válasza:
Gondolom azért irta mert ki van a p*cse az egész napos vagy több napos hiszti miatt...
15/29 A kérdező kommentje:
na de ép ő hisztizett miután belenézett a mobilomba. már emiatt is szakítani kéne
2019. szept. 22. 18:22
16/29 A kérdező kommentje:
"Gondolom azért irta" nem irta, mondta.
2019. szept. 22. 18:27
17/29 anonim válasza:
16: kérdező, itt te vagy, akinek nem sikerült szöveget értelmezni.
"Gondolom azért írta" mondatnak te vagy az alanya.
18/29 anonim válasza:
Jezusom kit kezdtem el megvédeni 😄 Rólad beszéltem hogy valószínűleg neked van eleget a hisztijéből azért írtad az előttem szólóknak amit.
19/29 A kérdező kommentje:
Hát ha neked az a gondod hogy egy pongyolán megfogalmazott hiányos mondatból nem találom ki a gondolataidat, akkor keress magadnak egy látnokot vagy inkább gondolatolvasót, s engem hagyj békén. Én pedig azzal társalgok inkább aki veszi a fáradtságot, hogy világosan s egyértelműen leírja mire gondol s ha ez nem sikerült neki akkor kijavítja magát. Se a te fajtád nem érdekel, se az aki hevenyészve elolvas egy fél smt egy mobilban s arra se veszi a fáradtságot, hogy megnézze, az elküldött mappát nézi e éppen vagy a piszkozat mappát. Semmilyen egész napos hiszti nem volt, te magad is szar vagy a gondolatolvasásban amit másoktól követelsz meg. Egyszerűen csak elegem van a fajtátokból, ezért lett ebből szakítás. Mielőtt behisztizel, hogy hosszan írok, én legalább világosan és egyértelműen leírom, mire gondolok, s nem tőled várom el, hogy mindezt egy félmondatból kitaláld.
2019. szept. 23. 00:51
20/29 Savlekotő válasza:
Őszintén mi bajod van ,mindenkibe csak belekötsz,pattogsz,minek írtál ki kérdést egyáltalán,a nődet dobd ki mielőtt random agyon vered szegényt, mert elmebeteg vagy sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!