Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódik sok okos nő a rosszfiúkhoz? Íme, a pszichológia magyarázat Szerintetek igaz?
A Durhami Egyetem Gregory Louis Carter vezetésével zajlott kutatása a jelenség hátterét igyekezett feltárni. A vizsgálat során rámutattak, hogy több férfi birtokolja az úgynevezett sötét személyiségjegyeket, mint nő. Ezek közé tartozik a narcizmus, a pszichopátia és a machiavellizmus is. Azok az alanyok, akiknél megtalálhatóak voltak ezek a személyiségzavarok, sokkal népszerűbbek voltak a nők körében, sokkal több szexuális partnerről számoltak be, illetve a hölgyek is vonzóbbnak találták őket másoknál.
". :D Állítólag a nőket nem érdeklik a rosszfiúk, nem a f#szt nem..."
Most egy példából általánosítasz. Ráadásul segédmunkások.
Ennyi erővel mondhatjuk, hogy a férfiak a buta, beképzelt plázacicákra buknak, akármit is mondanak.
#11: Ja, hát arra a típusra bukunk. Nincs beteljesíthetetlenebb vágyunk, mint másfél misit összekeresgélni egy nőre havonta. Tuti befektetés.
Egyébként csak egy példa volt, egy esetről 30 napon belül, ami közvetlenül a szemem előtt történt. Mellesleg akik az általánosítás vádjával hozakodnak elő, maguk is beletartoznak a kritizált halmazba, csakúgy megsúgom, úgyhogy számomra egy ilyen hozzászólás, mint a tiéd, kb. a hiteltelenebbnél is hiteltelenebb. Csumi.
# 5
Szerintem némely nő elhiszi magáról, hogy majd ő lesz az, aki mellett a férfi meg fog változni, és ha egy pici kedvességet képes kicsikarni az illetőből, azt már hatalmas diadalként, „nevelési eredményként” éli meg, és nem veszi észre, hogy ez is csak a manipuláció része.
Én minél több érzelmet, energiát, esetleg pénzt fektet egy nő egy ilyen kapcsolatba, annál nehezebben tud lemondani a reményről, hogy egyszer majd mindez megtérül, pedig ez az idő sosem jön el…
", mint a tiéd, kb. a hiteltelenebbnél is hiteltelenebb."
A nyugi, a tied is az, az összes elfogult, hímsovi phaszságaiddal együtt :)
Az alábbi férfit többször csukták le garázdaság, rablás, stb. bűnökkel. Mivel a fotója felkerült a netre, a nők között többen dícsérték a kinézetét, majd miután szabadult egy divatcég felkarolta, azóta él mint marci hevesen. Ma már az amerikai elit partiain lehet vele találkozni vagyonos nők küzdenek kegyeiért.
Nekem különösebben nem tetszik, a bűnöző múlt meg egyenesen hátrány lenne. Mégis furcsa, hogy van akit ez indít be nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!