Vajon erre mi a magyarázat, mi ennek a neve?
Szerintem ezek erősen autista jellegű tünetek, az asperger biztosan nem kizárható. A nárcisztikus soha nem kérdezi meg, mi a baja, ugyanis a leírtakat képtelen lenne beismerni, hiszen ő tökéletes.
Üdv, egy pszichológus hallgató
Nézd, ha ez neked nem okoz sok szenvedést és stresszt, plusz nem vagy ön- és közveszélyes, akkor csak fogadd el, hogy ilyen vagy, és rendezkedj be egy olyan életre, amiben kényelmesen érzed magad.
Kiborulni, dühöngeni, stresszelni minden ember szokott, ha valami stressz éri, az viszont egyénenként változik, hogy kinél mi számít nagy stresszornak.
Hacsak nem szenvedsz ettől, én nem javasolnám a pszichológust, mert a te mentalitásoddal valószínűleg nem vennéd komolyan, amit mond (persze nem tudhatom, de ebből a pár sorból ezt szűrtem le).
Mindig is voltak maguknak való, tüskés emberek, akik a saját világukban érezték jól magukat, és nem volt igényük már emberek társaságára, nincs ezzel probléma, amíg nem ártasz vele senkinek:)
(egybként eszembe jutottak olyanok, hogy
elkerülő személyiségzavar és
kényszeres személyiségzavar,
ezeknek nyugodtan olvass utána!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!