Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ér el ezzel a viselkedéssel?!
Az öcsém csajáról lenne szó:)
Nem szólok bele egyáltalán az életükbe, de ez a csajszi elég gáz, amit művel...Állandóan féltékeny, de mindenkire. "Kiirtotta" az öcsém összes lány haverját, már egyikkel sem találkozik. Felvettem msn-re, állandóan látok neki valami olyat kiírva, (az ilyesmi 2-3 naponta van) hogy éppen megsértődött az öcsémre, mert valamit elkövetett...netalán köszönt a szomszéd lánynak:D
Engem éppen úgy elvisel, de tudom, hogy igazából nem bír, csak gondolom megerőlteti magát a rokoni szálak miatt.
Múltkor elmentünk koncertre, én, a pasim, meg ők ketten...odajött két csaj, amíg a sorban álltunk, csak úgy beszélgetni. Ő meg erre bevágta a durcát, hogy az öcsém is hozzájuk szólt, hát istenem...:S
Ezzel csak azt fogja elérni, hogy dobva lesz, nem?
(Dél fele jövök, akkor megnézem a válaszokat:)
Remélhetőleg igen, azt fogja elérni, hogy az öcséd kivégja, mint macskát sz@rni!
Egy hülye kis pics@ ez a csaj.
Én biztos nem tudnám sokáig elviselni,bár lány vagyok:D
Az ilyennek nem kell pasi...
A kapcsolatunk elején én is ilyen voltam, de egy alkalommal a párom elmondta, hogy mi történik ha nem hagyom abba(elhagy), így visszafogtam magam.
És már egyáltalán nem vagyok féltékeny.
öcséd beszéljen vele, hogy ha nem változtat szakítanak és akkor lehet lenyugszik
ha egy pasi meg akarja csalni a csajt akkor az féltékenység nélkül is megy, de ha a csaj féltékeny és a pasi még így is szereti akkor nincs miért aggódni
Szegény öcséd:S Szörnyű a csaj.Én is féltékeny vagyok,de nem ennyire...max ha okom van rá.Ez már tényleg gáz.Dobva lesz-már ha az öcsédnek kinyílik végre a szeme.Nagy papucs a srác,bocsi:S
20L
Köszi mindenkinek, akkor nem csak szerintem durva...
Az öcsém 17, a lány 15 éves. De az a nagyon gyerekes fajta... Szerintem is elég nagy papucs, hát én nem hagynám, hogy valaki ennyire megmondja mit csináljak, de nem merem neki mondani, csak én lennék a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!