Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön vannak bájos, értelmes nők?
Mindegy, hogy melyik ország, bármilyen tapasztalat érdekelne. Ebből szerintem elég egyértelmű, hogy férfiak tapasztalatát várom, különösen olyanokét, akik külföldi nővel jöttek össze.
azért is kérdezem, mert ismerősöm német lánnyal találta meg a boldogságot, és ő is alapvetően bájos és jóval értelmesebb, mint a magyar átlag nő.
Nekem sem igazán jönnek be a magyar nők (a kivételeknek jellemzően van már barátjuk, vőlegényük), mert azt tapasztalom:
- nincs bennük báj, nőiesség, illetve utóbbit összekeverik a kihívó öltözködéssel
- nagyon frusztráltak: borzasztóan arrogáns a legtöbb 30+ nő, folyton kötözködik, ami nyilvanvalóan önbizalomhiány jele
- noha sokuk eljut a diplomáig, nagyon kevés értelmes magyar nővel találkoztam (ők is jellemzően reál diplomás nők, akiknek párjuk van már), nekem a bölcsész végzettségű, okoskodó, de 5 soros szöveget értelmezni nem tudó nők nem jönnek be, munkám során is sok ilyen okoskodó kötekedő nővel találkozom, és fárasztó nekik 10x elmagyarázni mindent, szóval ne
# 14/21
"Nem hinném, hogy egy száv fórumon ekkora dühöt váltott volna ki a kérdés a nők körében."
én sem gondolom. igazából már valamennyire megszoktam, hogy magyar fórumokon ennyi vérpistike van, akik - bár szöveget értelmezni, helyesen írni sem tudnak - , érdemben hozzászólni szintén nem, de azért jönnek hatalmas önbizalommal, hogy jól helyre tegyék a kérdezőt, csak mert nem szépeket írtam a magyar nőkről.
"A lengyel,.. nő nyitott, kedves, ... Ezt tudja magáról."
az már valami, hogy kedvesek és nyitottak, mert az a legtöbb magyar nőről nem mondható el.
de köszönöm neked és Diavolino44-nek az érdemi választ, a többi hozzászólás meg gyakorlatilag csak hiszti.
"gyakorlatilag csak hiszti"
Mint a kérdésed.
A többit már elmondták előttem.
Magyarországon en bloc az emberek többsége igénytelen, frusztrált, elmaradott és indokolatlanul beképzelt, így nem meglepő, hogy kevés a megfelelő önkritikával rendelkező, érett, értelmes nő.
Magyarországon a (humán) diplomás nők többsége is teljesen átlagos képességekkel bír, de legalább beképzelt, alaktalan, és azt hiszi, neki 9/10-es férfi jár.
Sajnos a magyar nők többsége fejben kislány marad, higgadtan érvelni tudó, értelmes felnőtt nő fehér holló kategória, viszont cserébe sokkal egyszerűbb a magyar nőket ágyba, még ha játsszák is az arrogáns megközelíthetetlen nőt: általában bőven elég, ha domináns magabiztos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!