Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külföldön vannak bájos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldön vannak bájos, értelmes nők?

Figyelt kérdés

Mindegy, hogy melyik ország, bármilyen tapasztalat érdekelne. Ebből szerintem elég egyértelmű, hogy férfiak tapasztalatát várom, különösen olyanokét, akik külföldi nővel jöttek össze.

azért is kérdezem, mert ismerősöm német lánnyal találta meg a boldogságot, és ő is alapvetően bájos és jóval értelmesebb, mint a magyar átlag nő.

Nekem sem igazán jönnek be a magyar nők (a kivételeknek jellemzően van már barátjuk, vőlegényük), mert azt tapasztalom:

- nincs bennük báj, nőiesség, illetve utóbbit összekeverik a kihívó öltözködéssel

- nagyon frusztráltak: borzasztóan arrogáns a legtöbb 30+ nő, folyton kötözködik, ami nyilvanvalóan önbizalomhiány jele

- noha sokuk eljut a diplomáig, nagyon kevés értelmes magyar nővel találkoztam (ők is jellemzően reál diplomás nők, akiknek párjuk van már), nekem a bölcsész végzettségű, okoskodó, de 5 soros szöveget értelmezni nem tudó nők nem jönnek be, munkám során is sok ilyen okoskodó kötekedő nővel találkozom, és fárasztó nekik 10x elmagyarázni mindent, szóval ne

2019. szept. 18. 09:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
43%
Vannak bőven, de itthon is van, maskerdes hogy milyen mental-psziches állapotban vannak.
2019. szept. 18. 09:39
 2/24 anonim ***** válasza:
96%

Elmondok egy titkot: Magyarországon is vannak bájos, értelmes nők, és külföldön is vannak flegma, vinnyogós pcsák.

Ha most azt mondom neked, hogy hűű, ezek az izlandi lányok igazi angyalok, akkor azonnal kirepülsz? Aztán szidsz engem, mert első nekifutásra egy mogorva, antiszoc nőt szemelsz ki?

Nem lehet egy egész nemzetet általánosítani, ahhoz túlságosan különböznek az emberek.

2019. szept. 18. 09:39
 3/24 A kérdező kommentje:

"hogy milyen mental-psziches állapotban vannak."

Hát igen, pont ez a bajom, hogy nem akarok vmi kiegyensúlyozatlan, önbizalomhiányos, folyton okoskodással kompenzáló nőt, már pedig az átlag magyar nő ilyen.

2019. szept. 18. 09:41
 4/24 anonim ***** válasza:
96%
Pedig illene hozzád, hasonló vagy férfiben.
2019. szept. 18. 09:48
 5/24 anonim ***** válasza:
92%

"nem akarok vmi kiegyensúlyozatlan, önbizalomhiányos, folyton okoskodással kompenzáló nőt, már pedig az átlag magyar nő ilyen."

Szerintem amilyen egyszerű, korlátolt pasi vagy, kb. ilyen illene pedig hozzád.

2019. szept. 18. 09:52
 6/24 A kérdező kommentje:

igazából teljesen felesleges sértegetni, mert:

1, úgyse fogok érdemben reagálni hosszabban ilyen óvodás beszólogatásokra

2, leírtam, hogy a kérdés férfiakhoz szól: tehát vagy nem tudjátok értelmezni, vagy annyi önuralmatok sincs, hogy ignoráljátok, de azért köszönöm, hogy bemutatkoztatok és megerősítettéket, amiket felsoroltam a magyar nőkről

2019. szept. 18. 09:59
 7/24 anonim ***** válasza:
97%

Gép előtt ülve meg tudod mondani egy anonim oldalon, hogy az összes komment nőtől van. Grat.

(mert nem)

2019. szept. 18. 10:12
 8/24 anonim ***** válasza:
Mas mentalitas lehet, de hatalmas kulonbsegre be szamits. Eleg sok kulfoldi novel voltam hosszabb rovidebb ideig, kelet ázsiatol eszak amerikaig, kelet europa, eszak europa, stb. Osszessegeben nem tudom elkepzelni kulfoldi novel az eletre szolot.
2019. szept. 18. 10:24
 9/24 anonim ***** válasza:
97%

Én itthon is elég sok bájos, értelmes nőt ismerek akik magányosak mert "túl átlagosak", "túl szerények", stb.

Rossz helyen keresgélsz, de ilyen általánosító hozzáállással keress is inkább külföldön.

Sok sikert kívánok.

2019. szept. 18. 10:36
 10/24 A kérdező kommentje:

"Osszessegeben nem tudom elkepzelni kulfoldi novel az eletre szolot."

Miért nem? Leírnád a tapasztalataidat?

2019. szept. 18. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!