Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön vannak bájos, értelmes nők?
Mindegy, hogy melyik ország, bármilyen tapasztalat érdekelne. Ebből szerintem elég egyértelmű, hogy férfiak tapasztalatát várom, különösen olyanokét, akik külföldi nővel jöttek össze.
azért is kérdezem, mert ismerősöm német lánnyal találta meg a boldogságot, és ő is alapvetően bájos és jóval értelmesebb, mint a magyar átlag nő.
Nekem sem igazán jönnek be a magyar nők (a kivételeknek jellemzően van már barátjuk, vőlegényük), mert azt tapasztalom:
- nincs bennük báj, nőiesség, illetve utóbbit összekeverik a kihívó öltözködéssel
- nagyon frusztráltak: borzasztóan arrogáns a legtöbb 30+ nő, folyton kötözködik, ami nyilvanvalóan önbizalomhiány jele
- noha sokuk eljut a diplomáig, nagyon kevés értelmes magyar nővel találkoztam (ők is jellemzően reál diplomás nők, akiknek párjuk van már), nekem a bölcsész végzettségű, okoskodó, de 5 soros szöveget értelmezni nem tudó nők nem jönnek be, munkám során is sok ilyen okoskodó kötekedő nővel találkozom, és fárasztó nekik 10x elmagyarázni mindent, szóval ne
Fura, hogy pont a német nőket hozod fel példának amikor a nőiességről, bájról van szó, mikor köztudottan nem bővelekednek a németek ebben.
Talán egy albán vagy litván bevándoróval jött össze a barátod, közülük sok nőies akad... Szerintem csak provokálni jöttél azért degradálod a magyar nőket úgy am block a 16 évestől a 50-ig arrogáns, persze mindegyik:)
Az ázsiai pl. thai nőkről van elterjedve, mennyire odadóak alázatosak a férfiakkal, de a thai férfiak erről úgy nyilatkoztak, hogy nincs teljesen így, nagyon is akaratos aotthon az asszony, teljesen más karakterű, mint amit egy átlag túrista lát érzékel az utcákon. Azért nem jönnek be a magyar nők mert velük talalkozol a legtöbbet, az idegeneket meg lehet idealizalni, bezzeg egy német, olasz stb. teljesen más. Angliába és Amerikában vannak a legönérzetesebb nők, de ott sem jellemző mindegyikre.
Elég unalmas is lenne, mindig mindenhol ugyanazzal a stílussal találkozni.
11/12
"Talán egy albán vagy litván bevándoróval jött össze a barátod, közülük sok nőies akad... "
nem, echte német.
"Szerintem csak provokálni jöttél azért degradálod a magyar nőket úgy am block a 16 évestől a 50-ig arrogáns, persze mindegyik:)"
1, 'en bloc' lesz az.
2, tényleg ennyire nehéz értelmezni néhány sort? írtam, hogy tisztelet a kivételnek, meg 'legtöbb'.
hát mondjuk ezek után nem tudom, mennyire higgyem el, hogy te ennyi helyen jártál. fura, hogy ezen az oldalon egyik világvándor sem tud helyesen írni, szöveget értelmezni, ill. gondjai vannak az idegen kifejezésekkel.
Kedves kérdező!
A válaszokat olvasva, betrafáltál a céltábla közepébe.
Nem hinném, hogy egy száv fórumon ekkora dühöt váltott volna ki a kérdés a nők körében.
A lengyel,.. nő nyitott, kedves, ... Ezt tudja magáról.
A németek átlagban kulturáltabbak, értelmesebbek mint a magyarok. ( nem csak a nők )
Egy értelmes, csinos német nőnél magyar férfi nem játékos.
Több ígéretesnek induló ismerkedésem ért véget miután kiderült honnét jöttem.
Kivételek vannak. Pl. magyar orvos - német ápolónő. Egy kategóiában még nem hallottam.
Ha kedves nőt szeretnél inkább a szláv vonal igéretes.
Én Edinburghben (Scotland) elek. S az a véleményem, h a magyar nőkkel sincs semmi baj, s ha otthon nem jön össze, akkor külföldi se fog. Mert nagyjából ugyanazok a dolgok fontosak egy magyar nőnek mint egy külföldinek. Árnyalatnyi különbségek vannak csak.
De van rálátásom, adok egy kis körképet, ezeket tapasztaltam:
- francia: arrogáns, nagyon intellektuális, igényes öltözködés, de valahogy mégsem jön be. Viszont aki szereti a kihívásokat, annak jók, a francia férfiak baromi jól ismerkednek, így nem könnyű eset, mert fel van készülve arra, hogy ne adják magukat könnyen.
- olasz: maszkulin no, a férfinak kuss van, határozott, karrier orientált, szerintem a legstilusosabb öltözködés, érdekes, jól kommunikál, gyors észjárás, könnyen megszerzi azt a pasit akit szeretne, ha nem tetszel neki, az első pillanattól, esélyed sincs.
-spanyol: talán a legigénytelenebb, s talán a legbutabb nemzet. A Fiesta és “élvezem az életet fontosabb” bárminél. Ha nem nyert a genetikai lottón, annyira nem töri magát, szórakoztatóak, és pozitívak, tökéletes barátnak, de nem parkapcsoltra.
-görög: okos és hatarzott lányokkal találkoztam, hasonló az olasz lanyokhoz, bar nekem külsőre nem tetszenek, abszolult nem. Sose voltam együtt eggyel se, de sokat ismerek.
Brit és Amerikai: státusz mindenek felett, pénz és külső a két legfontosabb dolog. S nem is igazán szeretnek keveredni a külföldiekkel, akik meg igen, azoktól meg te nem akarsz semmit.
Finn: imádom az Északi szépséget. S a finn lányok kifejezetten a krém. Szexuális szabadság van, nem volt túl nehéz agyba vinni őket. Viszont, személyiségében nagyon hidegek, és tavolsagtartoak, így fogalmad sincs, hogy tetszel-e neki vagy sem. Olyan érzésem volt, hogy színészek. Érdekes nemzet!
Arab: nem túl sok tapasztalatom volt, de ami volt az nagyon pozitív. A szép arab lány ritka mint a fehér holló. Maszkulin, határozott, jól bánik a pénzzel, viszont büszke a kultúrájába, empatikusak, meleg szivuek, szépen öltözködnek, jól sminkelnek, igazi feleség típusok. Viszont a vallásból adódóan, a szexuálisan nagyon zárkózottak. De lehet csak én fogtam ki rosszakat.
Kínai: itt kiutkoznek a kulturális különbségek. Nem túl beszédesek, angoljuk borzasztó, fizikai érintésre nagyon zárkózottak, sose tudod, hogy most mi van. Nincs csók az utcán, sőt néha a négy fal között is szégyenlős. Ez azért betudható annak, hogy a szülők, jobban örülnének, egy kínai férjnek. Így a lány össze van zavarodva, hogy mire vagy kire hallgasson.
Skót: talán a spanyoloknál is butább nemzet, angolokkal egyszintű, kritikán aluli öltözködés, a 14 éves lány 20 évesnek néz ki, annyi smink és műszempilla van rajta. Nem, nem túlzok. Botrányos. Bolond de barátságos nemzet. Csajozni nehéz, mert rengeteg nagy dumas skót pasi van aki, azt a kevés szép not is hamar kibeszélni a bugyibol, ennek ellenére, volt s most is van skót csajom. De sose hosszú ideig. Sok a kulturális különbség, plussz nekik is fontos a pénz, az meg nekem nincs túl sok.
Lengyel: direkt hagytam a végére, az örök szerelem. Nagyon hasonló a magyarhoz, azzal a különbséggel, hogy míg a magyar lányok inkább déli típus, addig a lengyel északi. Imádom a lengyel arctípust, egyszerűen gyönyörű. Viszont, a lengyel pasik borzasztóan csúnyák és agresszívek, alkeszek. Így nem indulok hátrányból, mikor megtudja magyar vagyok. Nem egyszerű esetek, viszont értelmesnek, többség jól öltözködik, magyarhoz hasonlóan.
Olyat direkt nem is írtam, ahol csak 1-2 lányt ismerek. Mert itt gepelhetnek napestig.
Amikor elfogynak az érvek, akkor lehet a nyelvtannal jönni , gondolom a leírtakat azért sikerült megérteni.
Nem voltam ennyi helyen, de elég sokat olvasom, például a thai példát is olvastam valahol a neten.
Btw nekem abszolút mindegy, hogy te most magyarral vagy külföldi csajjal kezdesz, nekem is külföldi a párom. Szerintem próbálj szerencsét és ismerkedj, a saját tapasztalat a legjobb, hogy tudjál viszonyítani, mindegy, hogy mi itt írunk ide.
ÁÁÁ, nem. Sehol nincsenek bájos, értelmes nők. Vegyél kutyát - az értelmes, illetve guminőt a szükségleteidnek és elmélkedj tovább. De véletlenül sem akarok okoskodni.
Veled sem lehet túl egyszerű :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!