Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztél már ilyet? Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztél már ilyet? Valaki megmondaná, hogy mi eeez?

Figyelt kérdés

Valaki mondja már meg,hogy ez most mi?

Van egy kapcsolatom,ami elég régóta tart. Egyesek szerint irigylésre méltó kapcsolat ez,főleg a barátom miatt. Ő mindent megtesz értem. Megpróbál minél többet találkozni,sosem engedi,hogy fizessek. Állandóan kíván…és ez már néha idegesít. Állandóan ölelget,puszilgat,csókolgatna. Mindig ő keres,mármint ő hív. Van,hogy reggel kapok 1sms-t,csak annyi áll benne,hogy „jó reggelt,szeretlek.”

Komoly tervei vannak velem,senki mást nem akar már utánam,velem akarja leélni az életét.

Ha szakítok,vagy csak megemlítem azonnal ideges lesz és kétségbeesik.

Bármit teszek inkább mindent elnéz,de nem szakít. Viszont egyre többször kérdezget,hogy szeretem-e egyáltalán,akarom-e folytatni a kapcsolatot,mert ő nem úgy érzi. Meg mivel sosem keresem,nem érzi a törődésem,meg van,hogy eltolom magamtól,megmondom neki,hogy hagyjon békén.

Csak néha annyira idegesít,hogy állandóan mászik rám és közben mondogatja,hogy kíván és ő szeret meg stb. És értsem meg,hogy nem tudja magát visszafogni mellettem.

Van,hogy azt érzem nem akarok vele lenni már,de akkor belegondolok mi lenne velem nélküle. Van,amikor azt érzem,hogy szeretem. Ma is tök bunkó voltam vele,ő meg csak feküdt és nézett…aztán velem is megesik,hogy csak nézem mikor valamit csinál és egyszerűen eszembe jut,hogy nem akarom,hogy másé legyen.

Pont ma kérdeztem,hogy csak szeret vagy szerelemmel szeret. Természetesen azt mondta,hogy ő igen is szerelemmel szeret.

Na mit gondoltok róla és rólam?

Ja,amúgy bármi kétségem van,mindig igyekszik bizonyítani,és nem érti miért nem hiszek.

2010. júl. 14. 21:56
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Kellene?

Ha nem tudnám azt,hogy nála jobban senki se fog szeretni,akkor odaadnám.

talán tudna, talán nem... kideríthetjünk. na jó, befejeztem :)

2010. júl. 16. 14:17
 32/33 anonim ***** válasza:

Kellene?

Ha nem tudnám azt,hogy nála jobban senki se fog szeretni,akkor odaadnám.

ez milyen egy gusztustalan megnyilvánulás.. szegény pasi.. ne is haragudj,de te egy nagyon ocsmány lelkivilágú nő vagy.

remélem a fiú hamar észhez tér és keres hozzá illő lányt

2010. júl. 16. 14:20
 33/33 A kérdező kommentje:

Akkor sem menne,ha engedném. Nem akar.

Én nem mondtam,hogy nem szeretem...

2010. júl. 16. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!