Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már ilyet? Valaki megmondaná, hogy mi eeez?
Valaki mondja már meg,hogy ez most mi?
Van egy kapcsolatom,ami elég régóta tart. Egyesek szerint irigylésre méltó kapcsolat ez,főleg a barátom miatt. Ő mindent megtesz értem. Megpróbál minél többet találkozni,sosem engedi,hogy fizessek. Állandóan kíván…és ez már néha idegesít. Állandóan ölelget,puszilgat,csókolgatna. Mindig ő keres,mármint ő hív. Van,hogy reggel kapok 1sms-t,csak annyi áll benne,hogy „jó reggelt,szeretlek.”
Komoly tervei vannak velem,senki mást nem akar már utánam,velem akarja leélni az életét.
Ha szakítok,vagy csak megemlítem azonnal ideges lesz és kétségbeesik.
Bármit teszek inkább mindent elnéz,de nem szakít. Viszont egyre többször kérdezget,hogy szeretem-e egyáltalán,akarom-e folytatni a kapcsolatot,mert ő nem úgy érzi. Meg mivel sosem keresem,nem érzi a törődésem,meg van,hogy eltolom magamtól,megmondom neki,hogy hagyjon békén.
Csak néha annyira idegesít,hogy állandóan mászik rám és közben mondogatja,hogy kíván és ő szeret meg stb. És értsem meg,hogy nem tudja magát visszafogni mellettem.
Van,hogy azt érzem nem akarok vele lenni már,de akkor belegondolok mi lenne velem nélküle. Van,amikor azt érzem,hogy szeretem. Ma is tök bunkó voltam vele,ő meg csak feküdt és nézett…aztán velem is megesik,hogy csak nézem mikor valamit csinál és egyszerűen eszembe jut,hogy nem akarom,hogy másé legyen.
Pont ma kérdeztem,hogy csak szeret vagy szerelemmel szeret. Természetesen azt mondta,hogy ő igen is szerelemmel szeret.
Na mit gondoltok róla és rólam?
Ja,amúgy bármi kétségem van,mindig igyekszik bizonyítani,és nem érti miért nem hiszek.
Mármint?
Amúgy akkor erre mit mondasz?
voltam már így én is!!
amikor már nem szerettem a másikat hanem inkább már másfelé kacsintgattam volna
ilyen az amikor a pasi teljesen feladja magát a másikért.mert ha jól sejtem itt is az van
Az a baj,hogy mindig,bármit csinál kételkedem abban,hogy szeret.
Pedig elvileg szerelmes,nem?
Meg nem tudom akkor mire ez a bizonytalanság.
hány évesek vagytok?
amúgy szerintem ha nem érzed biztosan azt h szereted, akkor fölösleges járni vele... max később megutálod. nagyon sok rendes fiú van még, szerintem nem igaz, hogy úgyse találnál jobbat...csak akkor, ha elhiszed magadról, hogy nem érdemelsz többet :)
De most inkább arra lennék kíváncsi,hogy ő mit érezhet.
Meg miért zavar,ha ennyire kíván? Ez normálisnak mondható-e?
Miért tart ki ennyire mellettem?
Kort nem írok,de fiatalok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!