Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem tart olyan szépnek a párom, mint állítja, vagy feleslegesen fújom fel ezt a megszólalását?
Annyit mondok első körben, hogy több, mint 6 éve együtt vagyok a párommal, és kezdetek óta azt mondja, hogy szerinte gyönyörű vagyok. Nemcsak úgy, hogy belém szeretett, és az szépített meg, hanem azt állítja, hogy neki az a fajta vagyok, aki után akkor is forogna az utcán, ha nem ismerne, mert egyértelműen szép arcom van (smink nélkül is) és jó alakom.
Nagyon igényes vagyok magamra, néha már görcsösen is. Csinosan, de nem qrvásan öltözködöm, sminkelek, rengeteget sportolok.
Mindig is próbálkoztak nálam férfiak, és az utcán is nagyon bámulnak, sokszor dudálnak is...stb.
Viszont, egyik nap volt egy furcsa beszólása a páromnak.
Az a helyzet, hogy egy ideje állást keresek, de hiába hívnak be mindig interjúra, és hiába jutok el majdnem mindig az utolsó körig, eddig mindig valamiért másik jelölt lett a befutó, nem én. Megjegyzem, válogatok eléggé, olyan irodai munkákra jelentkezem, ahol kérnek egyetemi diplomát és nyelvtudást is. Kizárólag olyanokra jelentkezem, ahol az összes leírt követelménynek maradéktalanul megfelelek.
Már idegesítő, hogy mégsem jön össze semmi, a párommal közösen filóztunk egyik nap, hogy miért mindig más a befutó, erre megszólalt, hogy "lehet, hogy szebbek a többiek?". Nekem ez nagyon rosszul esett, egyrészt butaság, mert egyáltalán nem csak topmodellekkel vannak tele az irodák, másrészt pedig elég nagy gáz lehet a külsőmmel őszerinte, ha notóriusan azon bukik el a dolog, főleg, hogy az álláskeresés nem a külsőről szól, nem modellnek vagy szépségkirálynőnek jelentkezem.
A páromat felidegesítette az, hogy kiakadtam ezen a mondaton, mert állítása szerint az egészet félreértem. Ő azt mondja, hogy nem úgy értette, hogy szerinte ne lennék szép, de aki interjúztat, annak simán lehet más ízlése. Azt is mondja, hogy ő nem gondolt mélyen bele, csak ötletelt, és az is eszébe jutott, hogy női főnökök pont azért dobnak vissza, mert rivalizálnak a náluk szebb nőkkel, és ezt is mondhatta volna, ugyanannyi realitása van.
Nekem ez mentegetőzésnek hangzik.
Kérlek, segítsetek, nem akarok hisztis p. lenni és feleslegesen vérig sértődni! Mondjátok meg, hogy kívülálló szemmel hogy hangzik ez a dolog.
Légyszi ne arra fókuszáljatok, hogy mekkora butaság az alap feltevés, mert azzal én tisztában vagyok. És ne is arra, hogy azért ne problémázzak, mert egy komoly kapcsolatban nem a külső a legfontosabb, mert nekem az azért nagyon fontos, hogy legalább a páromnak álomnő legyek, és ne legyen olyan, hogy mondjuk más nő annyira tetszik neki, hogy akár mélyen, titokban megfogalmazódik benne, hogy "bárcsak így nézne ki a barátnőm". Sokáig küzdöttem önbizalomhiánnyal, az elmúlt pár évben kezdtem már magam jól érezni a bőrömben, de ez a helyzet nagyon elkeserít most. Félek, hogy csak beéri velem, kompromisszum vagyok neki, mert szerintem ha tényleg gyönyörűnek tartana, akkor még ötlet szintjén sem fordulna meg a fejében ilyesmi, hogy a külsőm akadályoz az álláskeresésben. Félek, hogy a bókjai romantikus kamuk.
"Aki csak a Szépséget nézi.
Ez szép,az szép...
Felszínes p@csnek tartom az ilyeneket.
Mondjuk te is erre vágysz, úgyhogy összeilletek."
Vágyik a f.aszom.
Ráadásul grat, hogy ebből az egy szituációból rögtön ez jön le, pedig jócskán nem arról szólt az eddigi 6 év kapcsolatunk, hogy ez szép, az szép. Nem felszínes egyáltalán, csomó más dolog is számít, mást is nyújtunk egymásnak.
Ilyen regenyt... atyaeg....
Gyerek vagy meg az a bajod. Ha viszint a korod ezt meghazudtolja... az bizony eleg szomoru.
PFFFF.... es ha valaki szebbnek talal nalad? van szeme,latja hogy ki szebb vagy csunyabb...ez meg nem azt jelenti hogy beeri veled ba..ki.
ha en valakivel egyutt vagyok,attol meg latom hogy Brad Pitt ,vagy a srac az ut tuloldalan jobban nez ki mint a parom. de k..vara nem erdekel..
ha valaki nem top kategorias kulsore,akkor vele csak beerni lehet?..
istenem,neked semmi agysejted nincs,azt kompenzalod azzal hogy annyit adsz magadra:))
"Mindig is próbálkoztak nálam férfiak, és az utcán is nagyon bámulnak, sokszor dudálnak is...stb.' pfff... kinek magyarazkodsz"?
Csak azért fejtettem ki, hogy nem igénytelen szürkeegér vagyok, akinek azt kéne mondani, hogy adjon magára többet, és majd akkor jár az, hogy ne mondjanak rá ilyenet.
Nem mondtam, hogy azzal, aki nem top kategóriás, csak beérni lehet, de ha nem vagyok top kategóriás, akkor senki se hangsúlyozza direkt azt évekig, hogy mennyire rohadtul az vagyok.
@9 vagyok.
Látod,hogy igazam van?
Hiába is pontozók le.😃😃
Tényleg gyerek vagy.
Egyre jobban bonyolítod.
Nem mondta senki, hogy csak nektek nőknek kell elfogadnotok az idő múlását. Csak mi férfiak nagyobb százalékban elfogadjuk. Az élettel jár.
Ne izgasd magad. Lesz még rosszabb is.
Szerintem is bunko volt a feltetelezes. Ettol fuggetlenul ennek ugy kene lepattanjon rolad, mint annak a rendje. A vilag nem fordult ki magabol ennyitol. Mondd meg neki, hogy a kocsog beszolasa egy lada sorebe kerult, vagy valami altalad valos erteken szamitott "valutaban" es kesz, lehet is tovabblepni.
A kenyszeres igenyesseg viszont karos dolog. Ugyanis nem fogsz tudni harcolni az ido mulasaval. Ha erod teljeben ilyen ingatag labakon all az onbecsulesed, nem is tudom a mai napon hanyadszorra irom le ezt a szot, akkor mi lesz kesobb, amikor mar a szepseged sem lesz az igazi? Erdemes lenne elgondolkoznod rajta, hogy mi az eleted ertelme, es eroteljes lepeseket tenni annak megvalositasanak az iranyaba, mert igy ledaralod magad, szo szerint.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!