Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek egy ilyen babaváró műveletbe?
A történet: 1 hónapja gyorsan összeházasodtak, most megkapták a babaváró hitelt, 10 milliót, beköltöznek egy olyan házba, amit meg se néztek normálisan, majd most kéne nekiállni legyártani a 3 babát.
Van jövője egy ilyen kapcsolatnak?
(amúgy a szomszéd házáról van szó, azt vennék meg)
Készülődik a jó szomszédi viszony.
Szegény pár, alig költöztek be, de már askalodnak ellenük.
De, adnak ingyen, feltétele a 3 darab baba.
Bp-től 60km-re egy szép településen vettek házat, mondom, a szomszédomét.
Áskálódik a nyavalya, semmi bajom velük, szabályosan sajnálom őket előre.
Szomszéd jól átpalizza a házzal őket, szólnék is nekik, ha tudnám a nevüket...
De, áskálódsz édesem. Semmi közöd más magánéletéhez, anyagi döntéseihez. A magad életével legyél biztos, a másét meg hagyd másra. :)
U. zönge: kb. most mintha gyertyát tartanál, ill. mintha a pénztárcájukat lesegetnéd, van-e elég manijuk, van elég szerelmük a szomszéd házára. Majd kiderül, te életed vagy az övék? Szánalmas vagy. :) Ráadásnak aggódásként tálalod a szimpla irigységed. Ez még szánalmasabb... :D
Nem, tévedtél, vagyok olyan öreg, h tudjam, kiben mi lakozik. És vagyok olyan bölcs, h ne ítéljek előre.
Ennyi.
Azt sejtettem, hogy valami vénasszony lehetsz, a te fajtád hajlamos fsz döntésekkel leélni egy életet, és utána elvárja, hogy ne ítélkezzen felette senki.
Ha kellőképp bölcs lennél, legalább a fiatalságot megóvnád a hülye döntésektől....
De inkább pattogsz, ebből látszik, beteg vagy. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!