Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belemennétek egy várhatóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek egy várhatóan nem sok kilátással kecsegtető kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy külföldi férfivel, aki maximum egy év múlva hazautazik. Nagyon megtaláltuk a közös hangot, nem hiszek alapvetően a 'szerelem első látásra' érzésben, de valami nagyon működik köztünk. Viszont jövő ilyenkor hazamegy Amerikába tanulni. Nyitott lenne arra, hogy kimenjek vele, csak olyan félelmeim vannak, hogy ha mennék is, miből élnénk meg, egyáltalán jó ötlet-e az egész itteni életemet feláldozni egy bizonytalan dologért. Tanácstalan vagyok.
2018. máj. 16. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
9%

"megtaláltuk a közös hangot"

Szép eufémizmus arra, hogy te begerjdtél a süket dumájára, ő meg gurított pár potyát valami olcsó keleteurópai nővel amíg itt volt.

2018. máj. 16. 11:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Belemennék. Egy év hosszú idő, addig bőven ki lehet találni, mi legyen a jövőben.

Mondjuk én ezt úgy mondom, hogy nem jön velem szembe minden sarkon olyan, akivel megtalálom a közös hangot. Szóval ha van ilyen, akkor kitartó vagyok a másikkal kapcsolatban.

2018. máj. 16. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A lehetőséged ott lesz, hogy ha valami nem tetszik, akkor kilépj a szituációból.

Nem muszáj végletekben gondolkozni. Miért ne adnál magadnak ha mást nem, csak néhány jó hónapot. Úgy ha meg sem próbálod....

2018. máj. 16. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg úgy érzed, hogy valami különleges van kialakulóban köztetek, akkor ne hagyd annyiban ezt a kapcsolatot... Hány évesek vagytok?
2018. máj. 16. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez az itteni életedtől függ. Ha azt csinálod amit szeretsz és ezt csak itthon tudnád csinálni és ez álmaid hivatása, nem biztos, hogy megérné eldobni egy férfi miatt.

Ha meg elvagy, akkor menj, egy kaland az tuti és bőven van kint is munkalehetőség. 1 év alatt el tudod dönteni, jó e neked.

2018. máj. 16. 12:41
 6/8 anonim ***** válasza:
1 év alatt bármi lehet, vágj bele, ha csak ennyi a kifogásod!
2018. máj. 16. 13:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazatok lehet, pontosabban Kanadába menne tanulni, és elég nehéznek tűnik oda munkavállalói engedélyt szerezni, pedig nincs rossz szakmám. Egyébként 27 vagyok, nő, ő 29, férfi. És valóban én is elég ritkán találom meg a közös hangot bárkivel. Viszont nem olyan rég ért éget egy 7 éves kapcsolatom, és kutyáim is vannak, akiket nem hagynék itthon.
2018. máj. 16. 14:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos döntött a józan ész, és szétmentünk, mielőtt még túlzottan beleszerettünk volna a másikba, mivel jövők nem lett volna :(
2018. jún. 2. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!