Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A korom miatt nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A korom miatt nem találok olyan férfit, akivel családot tervezhetek? Más is van így?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy minél idősebb vagyok, úgy rövidülnek a kapcsolataim. Az utóbbi időkben azt tapasztaltam, hogy a férfiak (tisztelet a kivételnek) csak szexre hajtanak. Gondolom, aki családot akart, már megállapodott.

Próbáltam azt, h nem váratom sokáig őket a szexel, de akkor max 2 alkalom és másik virágra röppentek. Ha tovább várattam, akkor azért röppentek tovább, mert más megadta azt, amit én nem. Ha valakivel tartósnak bizonyult a kapcsolatom, max néhány hónapig működött addig, amíg témába nem jött az,h hogyan is tovább a jövőben... Ilyenkor egyértelműen látszott, hogy teljesen megfelel neki egy nem túl kötött kapcsolat, nem is akar többet, de másra vágytam, így én álltam tovább.

Minden családcentrikus férfi foglalt lenne ebben a korosztályban? Vagy én választok rosszul? Van annak valami titka, hogy lehet jól választani? 28 vagyok és azt hittem, h mostanra már családom lesz :(

2019. szept. 12. 16:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
#9: nem az, de attól még ki kéne őt kormolni. 🙂
2019. szept. 12. 19:11
 12/14 Barnabas333 ***** válasza:
74%

Elmondom neked, hogy sokan 36-38évesen találják meg azt akivel családot alapítanak és még lesz gyerekük is.

Nem mondom, hogy nem késői kicsit, de a 28 az még fiatal, semmiről nem késtél le. 42f

Egyébként meg a férfiak 80%-a szerintem 32-33 éves kor előtt nem akar gyereket és családot.

2019. szept. 12. 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

Ilyenkor lenne jó hallani a másik oldalt. A fene se tudja mi a gond, de szerintem nem tipikus, hogy 28 évesen ne lehetne komoly kapcsolata az embernek.

Így elsőre elég türelmetlennek tűnsz.

2019. szept. 12. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Korai a szex, látod azzal ugyan nem tartasz meg senkit.

Ha egy hónapig se képes udvarolni, attól mit vársz hosszú távon?

2019. szept. 13. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!