Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha a vőlegényem teljesen
eltitkolja mit csinál a közösségi oldalakon?
11/20 A kérdező kommentje:
Úgy lehet hogy szeretem és tudom hogy őnis szeret hiszen barátok voltunk csak ő vallott nekem először szerelmet és érzem is rajta hogy fontos vagyok neki de sokszor volt már ebből vita. Mindig gyorsan megmutatja kivel mit beszél és haragszik érte mert ő már nem csinál semmit. Abban reménykedek hogy benő a feje lágya és felismeri hogy nem a facebook a legfontosabb a világon. Mert most érdekli hányan lájkolják mennyi ismerőse van stb..
AKi meztelen képeket kér másoktól, az kuka. Az ilyen azonnal átcsúszna nálam férfiből idétlen kanos tinivé.
2019. szept. 10. 13:00
11 es hozzászólás alapján:
Na ez az erről beszéltem...
Frankó gyerek ő csak épp csalja fűvel fával szóval ez nem baj , teljesen normális.
Kérdező marad vele mert te ezt igényled!
2019. szept. 10. 13:24
Az lehet, hogy te szereted, de ő egyáltalán nem tisztel téged. Te csak a fix punci szerepét kaptad meg az életében, akinek mindent be lehet mesélni. És kitartasz mellette bármit is tesz. Itt már nincs kérdésnek értelme. A rózsaszínű köd ráült az agyadra, onnan egyelőre nem lesz kiút. Amint lesz, akkor meg már késő lesz neked. Verheted a fejed a falba, hogy mekkora ökör voltál, mert mindent elnéztél neki következmények nélkül. Szokásos forgatókönyv, csak nehogy egyedül legyél 5 percig is.
2019. szept. 10. 13:47
Nem szeret. Te az ostoba pina vagy, aki nem látja, hogy ez nem szeretet. Azért van veled, mert normális nő nem tűri, amit te simán benyelsz.
2019. szept. 10. 15:04
Nem normális.Én nem mennék hozzá,mert sanzos,hogy nem tartana sokáig a házasság.
2019. szept. 10. 15:33
X helyen dolgozom. Ismerkedési fázisban, amíg nem mondom el, addig folyamatosan ez megy nálunk is.
A nők többsége nem érti meg, hogy van olyan, hogy MAGÁNÉLET és van olyan ember, aki felnőtt munkahelyen, felnőtt munkát végez, és ezt még a családjának sem mondhatja el, legalábbis részletekbe menően.
DE!
A te palid simán félreqhúr...és még amatőr módon is teszi.
HA megteheted (anyagiak, lakhatás, puja,...)akkor lépj ki ebből!
2019. szept. 10. 15:47
Nyilván nem normális, de te sem vagy az, ha ezek után felteszed ezt a kérdést.
2019. szept. 10. 20:00
Normális egy nyitott kapcsolatban, vagy ahol a feleség elviseli, hogy a férje fűvel-fával csalja, más nőkre vágyik, amíg ő közben folyamatos "kontroll" alatt van.
A te dolgod, hogy ilyenben akarsz-e élni, ez nem fog változni a házasság után sem, azt mondják kutyából nem lesz szalonna és a vér sem válik vízzé.
2019. szept. 11. 02:16
Még mindig kutyában vagy a pasidnak?
2019. szept. 21. 22:05
Kapcsolódó kérdések: