Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az normális, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, ha a vőlegényem teljesen eltitkolja mit csinál a közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés
Mindig eltakarja hogy kivel és mit beszélget és a jelszavát is úgy írja be hogy még véletlenül se lássam viszont ő az enyémet tudja és folyton nézi is. Egyszer régebben már rajtakaptam hogy egy lánytól kért meztelen képeket akkor letörölte magát de visszacsinálta mikor egy ügyet el kellett ott intéznie azóta ez megy.

2019. szept. 10. 11:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Úgy lehet hogy szeretem és tudom hogy őnis szeret hiszen barátok voltunk csak ő vallott nekem először szerelmet és érzem is rajta hogy fontos vagyok neki de sokszor volt már ebből vita. Mindig gyorsan megmutatja kivel mit beszél és haragszik érte mert ő már nem csinál semmit. Abban reménykedek hogy benő a feje lágya és felismeri hogy nem a facebook a legfontosabb a világon. Mert most érdekli hányan lájkolják mennyi ismerőse van stb..
2019. szept. 10. 12:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
AKi meztelen képeket kér másoktól, az kuka. Az ilyen azonnal átcsúszna nálam férfiből idétlen kanos tinivé.
2019. szept. 10. 13:00
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

11 es hozzászólás alapján:

Na ez az erről beszéltem...

Frankó gyerek ő csak épp csalja fűvel fával szóval ez nem baj , teljesen normális.

Kérdező marad vele mert te ezt igényled!

2019. szept. 10. 13:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, hogy te szereted, de ő egyáltalán nem tisztel téged. Te csak a fix punci szerepét kaptad meg az életében, akinek mindent be lehet mesélni. És kitartasz mellette bármit is tesz. Itt már nincs kérdésnek értelme. A rózsaszínű köd ráült az agyadra, onnan egyelőre nem lesz kiút. Amint lesz, akkor meg már késő lesz neked. Verheted a fejed a falba, hogy mekkora ökör voltál, mert mindent elnéztél neki következmények nélkül. Szokásos forgatókönyv, csak nehogy egyedül legyél 5 percig is.
2019. szept. 10. 13:47
 15/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem szeret. Te az ostoba pina vagy, aki nem látja, hogy ez nem szeretet. Azért van veled, mert normális nő nem tűri, amit te simán benyelsz.
2019. szept. 10. 15:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális.Én nem mennék hozzá,mert sanzos,hogy nem tartana sokáig a házasság.
2019. szept. 10. 15:33
 17/20 anonim ***** válasza:
74%

X helyen dolgozom. Ismerkedési fázisban, amíg nem mondom el, addig folyamatosan ez megy nálunk is.

A nők többsége nem érti meg, hogy van olyan, hogy MAGÁNÉLET és van olyan ember, aki felnőtt munkahelyen, felnőtt munkát végez, és ezt még a családjának sem mondhatja el, legalábbis részletekbe menően.

DE!

A te palid simán félreqhúr...és még amatőr módon is teszi.

HA megteheted (anyagiak, lakhatás, puja,...)akkor lépj ki ebből!

2019. szept. 10. 15:47
 18/20 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván nem normális, de te sem vagy az, ha ezek után felteszed ezt a kérdést.
2019. szept. 10. 20:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Normális egy nyitott kapcsolatban, vagy ahol a feleség elviseli, hogy a férje fűvel-fával csalja, más nőkre vágyik, amíg ő közben folyamatos "kontroll" alatt van.

A te dolgod, hogy ilyenben akarsz-e élni, ez nem fog változni a házasság után sem, azt mondják kutyából nem lesz szalonna és a vér sem válik vízzé.

2019. szept. 11. 02:16
 20/20 Savlekotő ***** válasza:
Még mindig kutyában vagy a pasidnak?
2019. szept. 21. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!