Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitöl lehet ha a ffi redulalja a kettesben töltött idöt?
Feltüntek következök:
Egyik exem etteremben sem tud nyugodtan ülni velem, haverokat hiv telon, szervezi mikor hova megyünk
Masik exem nyaralni sem akart velem menni sporolasra hivatkozva de akarhanyszor volt haveros party szervezve pl Velencei to vagy autos talalkozok arra meg mennünk kellett
Harmadik exem is mindig munka utan is vitt joforman kesö ejszakaig haberokhoz nem egyszer jartam be ugy dolgozni hogy 2 ora alvas volt mögöttem. Amikor meg elutasitgattam ment egyedül. Vele mar probaltam megbeszelni ezt es azt mondta nem abbol all az elet hogy munka meg otthon vagyunk. Ja de amikor 3 nap szabim volt plusz hetvege aminrk nagyon örültem, meg eltünt. Egyedül voltam 5 napig. Szexet is kerülte
Pedig ezt az utolsó történetet még olvasni is jó volt, kár hogy ilyen vége lett.
Az egymás között passzolgatós baráti kör mondjuk elég gáz, ott már meg kellett volna húzni egy vonalat mert előre tudhattad hogy általában mi lesz a vége ezekkel az emberekkel.
De ahogy elnézem te mindig próbáltál beleadni mindent, ők meg nem igazán értékelték ezt. Szerintem olyat kellene találni aki kicsit többet kűzd érted, aki neked főz és nem elvárja hogy te csinálj mindent egyedül. Lehet hogy a diszkós, bulizós brigád helyett mostmár valaki visszafogodtabb kellene. :)
Folytatom.
Most epp egy megelhetesi kapcsolatkeresöbe botlottam bele aki menekülne otthonrol en meg pont haladni fejlödni akarok azaz nagyobb keco esetleg lassan csalàd. Egyelöre a sok "elvetemült"szexpartner keresö közt ugy néz ki ö eddig az egyetlen kompetens.
Azon is agyalok ha 2 embert a megelhetes kötne össze az esetleg szoros kapocs tud lenni, vagy kapasbol buko kaocsolat lenne belöle?
Szerintem ne gondolkozz ilyenekben, majd jön egy normális srác akivel összeilletek.
Amúgy miért baj hogy menekül otthonról? Lehet hogy idáig gyűjtötte a pénzt, hogy ha majd megtalálja az igazit akkor külön tudjon költözni vele.
Nem baj. Dehogy.
Talalkoztam vele. Borzalom igenytelen..erröl ennyit :(foga sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!