Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Én családot akarok minél előbb, de a barátom nagyon messze áll még tőle.

Figyelt kérdés

Én 20-as évek közepén a barátom 30 -as elején. Nem most rögötn akarok gyereket és házasságot,mert friss a kapcoslatunk ,5 hónapos.

De én úgy vagyok vele,hogy legkésőbb egy év múlva már lánykérés majd házasság,gyerek..Viszont a párom azt mondta,hogy ő nem tudja mikor fog iylenkre készen állni,soha nem is volt vágya a gyerek..és amúgyis ő anyagilag nem úgy áll..

de amúgy egyáltalán nem spórolós..nem azaz ember aki agyalna azon,hogy juthatna előrébb az életben..elég durva utazásokra költi inkább a pénzét,és sok programot szervez,drága albit fizet. Az életmódja egyáltalán nem egészséges. Kissé gyerekes is,amire azt mondja ő nagyon büszke.

Az a baj,nem akarok így időt "adni" valakinek,hogy elég biztos 1-4 éven belöl semmire nem számíthatok,de még lehet azután sem...Én nagyon vágyom már egy igazán komoly kapcsoaltra ahol tudom,hogy a másiknak is hasonló céljai vannak..

2019. szept. 9. 17:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem zúdítottam rá semmit. Csak volt,hogy felhozta ezt a témát ,hogy ő soha nem akart gyereket,de persze változhat a véleménye,és úgy érzi nem ezaz élet értelme,hogy legyen gyerek,meg inkább magára költené a pénzét,nem egy gyerekre,ő élvzni akarja az életet. Ezekből ,plusz látva,hogyan él,mire költ,mivel tölti a szabadidejét gondoltam lehet mégsem vele kellene lennem.

Nincsenek álomképeim,hogy majd ő lesz gyermekeim apja és a többi..egyszerűen csak tudom,hogy mit szeretnék majd a jövőben és olyan férfibe akarok szerelmes lenni,vagy időt töltetni akivel ha úgy alakulna 1-2-3 év múlva,úgy fejlődne a kapcsolat akkor nem lenne kérdés és nem lenne akadály a család.

2019. szept. 9. 18:21
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
Rendben, akkor szüljél egy ismeretlennek. Jó szingli anyaságot.
2019. szept. 9. 18:23
 13/17 A kérdező kommentje:
12,te nagyon okos vagy.Ennyire futotta? Ki beszélt itt idegenről? Hagyjál már a hülyeségeddel :D
2019. szept. 9. 18:26
 14/17 anonim ***** válasza:
39%

Szent ég itt a válaszok. Szerintem az egyáltalán nem rossz vagy felelőtlen, hogy megfogalmazod a céljaid és azoknak egy időhatárt szabsz. Mondhat bárki bármit, azért nőként a gyerekvállalással nem várhatsz örökké, főleg, hogy ha már a húszas éveid közepén vagy, akkor az ötéves tervbe bevenni, megfelelő partner esetén szerintem nem kifogásolható dolog.

És az sem feltétlenül jelent semmit, hogy mennyi ideig ismerik egymást a párok házasság és gyerek előtt, mintha 20 év házasság után nem válnának el emberek, mert annyira megváltoztak időközben. Hiába kötötték össze az életüket jól megfontoltan 5-6-7-10 év együttélés után, ha időközben úgy alakult az élet, hogy mégsem tudják együtt folytatni. Meg nem másfél év múlva gyerekről volt szó, hanem lánykérésről, feltételezem pár hónap együttélést követően, amikor meg aztán főleg megismered a másikat mélyebben.

Na de. Kérdező, aki a harmincas éveiben (még ha az elején is) "nem biztos benne", akkor azt veheted készpénznek, hogy ő ilyesmit nem akar. Nem szerepel a tervei között az esküvő, a gyerek, a család, és mint látod, az életvitelét sem ebbe az irányba alakítja. Mondhatnánk, hogy "nem adsz neki időt", hogy eldöntse, akar-e veled ebbe az irányba továbblépni, de most őszintén, kinek van ideje és kedve potenciálisan a semmire várni? Az ilyenekből jönnek aztán utólag az okosok, hogy "hát ezt még az elején kellett volna megbeszélni, most már 10 év együttélés után miért venne el/miért nem tudjátok megbeszélni, hogy más terveitek vannak". Ti most ezt gyakorlatilag megbeszéltétek, mások a terveitek és a jövőképetek, ráadásul olyan szinten ellentmond egymásnak a kettő, hogy szerintem értelmetlen ezt erőltetni, mert akármilyen romantikus és izgalmas is most, idővel nagyon sok konfliktus fog származni abból, hogy még mindig nem kérte meg a kezed, már harminc elmúltál, de gyerekről továbbra se akar hallani, ésatöbbi. Márpedig most könnyen találsz új partnert, aki ugyanazt akarja, mint te, harminc+ évesen már nehezebb kilépni egy több éve tartó kapcsolatból, hogy aztán a nulláról kezdj el felépíteni valamit odáig, ami készen áll a gyerekvállalásra, és még te se fuss ki az időből.

2019. szept. 9. 18:35
 15/17 anonim ***** válasza:
84%

"Mondhat bárki bármit, azért nőként a gyerekvállalással nem várhatsz örökké"

Ó dehogy nem. Sőt ha valakinek nem adott a kimagasló anyagi háttér, a hosszú, komoly, stabil kapcsolat akkor egyszerűen csak ne potyogtassa a pujákat.

Ha szeretnék egy 40 milliós autót de sem pénzem sem jogosítványom nincsen akkor bizony nem veszek 40 milliós autót. Akkor se ha életem végéig sem tudok venni.

2019. szept. 9. 18:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"drága albit fizet. Az életmódja egyáltalán nem egészséges. Kissé gyerekes is,amire azt mondja ő nagyon büszke."

Nekem ezek nem tetszenének benne főleg. Jó mindenhol drága az albi, de azért ha nem gondolkodik kicsit előre valami megoldáson akkor tényleg elég éretlen.

2019. szept. 9. 18:43
 17/17 A kérdező kommentje:

14, köszönöm a válaszodat!! Szerintem sem lesz ez így jó, még kicsit figyelem és kérdezgetek tőle dolgokat,de elég biztosan látom,hogy nincs jövőnk.

16, igen , ezek nekem is iszonyatosan negatív pontok!! Nagoyn nem figyel az egészségére és én nyilván nem változtathatom őt meg,nem is célom.. Amúgy velem nagyon kedves,rendes,normális,minden oké . Viszont tényleg eltér a véleményünk millió dologban ..

2019. szept. 9. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!