Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Én családot akarok minél előbb, de a barátom nagyon messze áll még tőle.
Én 20-as évek közepén a barátom 30 -as elején. Nem most rögötn akarok gyereket és házasságot,mert friss a kapcoslatunk ,5 hónapos.
De én úgy vagyok vele,hogy legkésőbb egy év múlva már lánykérés majd házasság,gyerek..Viszont a párom azt mondta,hogy ő nem tudja mikor fog iylenkre készen állni,soha nem is volt vágya a gyerek..és amúgyis ő anyagilag nem úgy áll..
de amúgy egyáltalán nem spórolós..nem azaz ember aki agyalna azon,hogy juthatna előrébb az életben..elég durva utazásokra költi inkább a pénzét,és sok programot szervez,drága albit fizet. Az életmódja egyáltalán nem egészséges. Kissé gyerekes is,amire azt mondja ő nagyon büszke.
Az a baj,nem akarok így időt "adni" valakinek,hogy elég biztos 1-4 éven belöl semmire nem számíthatok,de még lehet azután sem...Én nagyon vágyom már egy igazán komoly kapcsoaltra ahol tudom,hogy a másiknak is hasonló céljai vannak..
Nem biztos az sem, hogy 1 év múlva még együttlesztek.
A barátodnak egyértelműen nem célja sem a házasság, sem a gyerek. Így elég egyszerű a mit tegyél.
Szerintem meg te vagy a baromi felelőtlen. Másfél éves kapcsolatba gyerek meg házasság??? Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Másfél év alatt jó formán fogalmad sincsen arról, hogy milyen ember a párod, nem is ismered gyakorlatilag. Egy másfél éves kapcsolat járogatás, nem pedig komoly kapcsolat ami megérett a gyerekvállalásra.
Főleg úgy, hogy nem igazán tudom mit tudnál huszonévesen például anyagilag beletenni a dologba. Nagyon felelőtlenül gondolkodsz és szerintem ezért még nagyon nem való neked gyerek.
Érdekes,szerintem meg az a felesleges amikor párok évekig együtt vannak,aztán 4-10-20 év után szakítanak,de se házsasság,se gyerek nem volt.
Ha azt hiszed,hogy 9 év után nem derülhet ki semmi új a másikról akkor tévedsz.
Szerintem 1.5 év alatt meg lehet ismerni a párodat.Ha arra vársz,hogy teljesen 100%-osan kiismerd akkor egy élet sem lesz elég. Magunk is változunk,magunkat sem ismerhetjük pontosan.
Azért látod milyen a másik személyisége,hogyan reagál dolgokra,látod baártok között,családdal,hogyan bánik az emberekkel,beszélgettek stb...bőven elég 1.5 év szerintem...ez nem 2 hónap.
Én pont azt látom környezetmben is a párok akik több éven át együtt vannak céltalanul azok szétmennek..
"Szerintem 1.5 év alatt meg lehet ismerni a párodat."
Ez így van és akkor fel is lehet tenni neki azokat a kérdéseket, amiket te most zúdítasz rá 5 hónap után. Ha akkor is azt mondja nem akar, na akkor biztos a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!