Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom felfogni a barátnöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom felfogni a barátnöm mit akar?

Figyelt kérdés
17 éves fiu vagyok. Van egy 18 éves barátnöm. Már 6 honapja vagyunk együtt és az a problémája hogy neki van egy régi ismeröse akit szeret. Azelött hogy összejöttünk volna,az a bizonyos valaki ott hagyta öt mert egyetemeznie kellett. Pár napja a barátnömön láttam hogy nincs rendben valami es elmondta hogy nem tudja meikünkel akar lenni.Az mondja folyton es sms-ben is hogy engem jobban szeret nállamnál jobb pasit nem tud elképzelni es h ha nem vagyok vele megszakad a szive. A tegnap meg leutazott Kolozsvarra mert ott az a bizonyos valaki, 19 eves... a baratnom nem erdekli h 17 eves vagyok de nekem nagyon bátsa a szivem hogy a masikkal akar lenni meg velem is... Ma jon haza,azaz csak 1 napot volt ott fuvolazni iskolaval...de ott aludt annal a gyereknel. En nagyon szeretem ot,es o is engem,megis forron megcsokol es szemembe mondja(vagy nem tudom hazudja h szeret)nem akarom elvesziteni. Segitsetek legyszi mit tegyek? Nem tudom elkepzelni mi jarhat az o fejeben
2008. nov. 15. 20:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kedves 17 éves fiú én 24 éves az "undorító női fajból" való igencsak "közkedvelt" lány vagyok. Úgy vélem néhány dolgot tisztázni kéne a barátnőddel és magaddal. PL h te mit vársz el ettől a kapcsolattól és ő mit vár el. Mi az ami belefér és mi nem. Mi az a bizalom, mi tartozik a megcsalásba, Miért nem csaljuk meg a párunkat, Mi az h tiszteletben tartjuk a másik ember szabadságát és helyes ítélőképességét. Úgy gondolom h ha ezen elgondolkodtok és kommunikáltok róla, akkor nagyon sok benned felmerülő kérdésre választ kapsz. Ha bizonyos kérdésekben jelentősen eltér a véleményetek és nem tudtok zöld ágra jutni, hát semmi baj, nem ő a legmegfelelőbb nő a számodra, lelehet normálisan zárni és új lehetőségek után lehet nézni. Amúgy meg elárulom neked h lehet csak ott aludni egy ellenkező nemű számodra potenciális egyénnél anélkül h bármilyen sexuális kimenetelű dolgot csinálnál.
2008. nov. 17. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!