Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom felfogni a barátnöm mit akar?
Figyelt kérdés
17 éves fiu vagyok. Van egy 18 éves barátnöm. Már 6 honapja vagyunk együtt és az a problémája hogy neki van egy régi ismeröse akit szeret. Azelött hogy összejöttünk volna,az a bizonyos valaki ott hagyta öt mert egyetemeznie kellett. Pár napja a barátnömön láttam hogy nincs rendben valami es elmondta hogy nem tudja meikünkel akar lenni.Az mondja folyton es sms-ben is hogy engem jobban szeret nállamnál jobb pasit nem tud elképzelni es h ha nem vagyok vele megszakad a szive. A tegnap meg leutazott Kolozsvarra mert ott az a bizonyos valaki, 19 eves... a baratnom nem erdekli h 17 eves vagyok de nekem nagyon bátsa a szivem hogy a masikkal akar lenni meg velem is... Ma jon haza,azaz csak 1 napot volt ott fuvolazni iskolaval...de ott aludt annal a gyereknel. En nagyon szeretem ot,es o is engem,megis forron megcsokol es szemembe mondja(vagy nem tudom hazudja h szeret)nem akarom elvesziteni. Segitsetek legyszi mit tegyek? Nem tudom elkepzelni mi jarhat az o fejeben2008. nov. 15. 20:33
1/11 anonim válasza:
Ott aludt annál a pasinál????? :O
Sehogyse tudta volna megoldani hogy ne nála kelljen aludnia?Mert én ha kell késö éjjel haza utaztam volna az Ö helyében hogy ne bántsam meg azt a pasit akit "szeretek"!
2/11 anonim válasza:
Az addig rendben is lett volna, hogy nem tud választani(elég szomorú de talán meg lehetne érteni)..de ha ott aludt annál és aztán visszamegy hozzád:(..szerintem ilyet nem lehet csinálni valakivel, és ha belemész ebbe csak a szíved szakad meg.Elhiszem, hogy szereted ezért beszéld meg vele és ha azt mondja, hgoy még mindig nem tud választani akkor könnyítsd meg neki és hagyd ott...ilyet nem érdemelsz tőle-ha szereted ha nem
3/11 anonim válasza:
egyetértek az előttem szolókkal!!
ne legyél papucs!én is az volt,nem éri meg néha undoritó nagyon ez a női faj...
4/11 A kérdező kommentje:
koszi szepen a tanacsokat... nagyabol egyetertek veletek...es nekem is megforult mar az eszemben a dolog. De hogy ott aludt,tehat elore meg is mondta hogy nem csinalnak semmit...meg amugyis a gyerek 1x ha eleteben szeretkezett. mert ejjel 4kor erkezett meg oda...es nem lett volna hol aludjon.arra kertem mielott elment hogy mondja el a gyereknek,szabi,hogy ami kettonk kozt van,hogy egyutt vagyunk es ha vele akar lenni en szakitok es nem szenvedek tovabb erte. De engem meg az is nagyon bant ha netalan egyutt aludtak,es nem en tarthatom ot a karjaimban. Ha megis ugy tartja h nem tudja eldonteni en szakitok vele... mert ez igy egyre csak rosszabb lesz.De meg mindig azt hajtogatja h megszakadna a szive ha nem lehet velem...szerintetek jo lenne ha msn-en elbeszelek a csavoval es elmondom neki h figyu nekem baratnom es komoly kapcsolat van koztunk hogy szaljon le rola valahogyan, vagy evvel csak magamra haragitanam a baratnomet :( =(( ???
2008. nov. 16. 07:21
5/11 anonim válasza:
Figyi, ha ott aludt a konkurenciánál, akkor nagyon nem vette azt figyelembe, hogy ez neked gáz. Na itt most gondolkodj el.
6/11 A kérdező kommentje:
pfff nem tudom mit csinaljak... nem akarok szakitani vele... nagyon sokat jelent nekem... valahogyan szeretnem visszahoditani... vettem neki 3 gyonyoru roszaszalat...meg csokorba van... megprobalom hatha a regi modi bevalik
2008. nov. 16. 10:53
7/11 anonim válasza:
ha rám hallgatsz otthagyod a fenébe. szerintem más választásod nem sok van, elkerülni már úgysem tudod. a csaj nem túl egyenes jellem. kár tovább szenvedned a dolgon.
8/11 A kérdező kommentje:
hat nem tudom lehet en zakkantam meg... vagy tul bele elem magam...de ujra egyutt vagyunk...szal az a kis virag segit... remelem nem lesz rovid ideju... csak remelem h jo lesz minden ;) aze koszi mindenkinek
2008. nov. 16. 14:31
9/11 anonim válasza:
vettél magadnak pár szál virágért még pár nap/hét boldogságot.
10/11 A kérdező kommentje:
nos annyi lett az egeszbol...hogy nem volt annyi batorsag benne,csak yahoo-n irta meg h a masikkal akar lenni...de szombaton amire megkertem nem mondta el, h mi meg egyutt vagyunk...vagyis akkor voltunk...de a tegnap mar vege.es mondtam h ne valtson temat...csak pusztan kivancsi vagyok h a masik hogy reagal ha megmondja neki h meg engem is mindig szeret...es egyutt vagyunk... es akkor szakitunk...nehez az a k**va elet
2008. nov. 17. 06:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!