Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna titeket ha a párotok régi szexpartnerei továbbra is képben lennének?
Szóval ha a párotok edző lenne, és azok a csajok akikkel régen összejáró bulizni és szexelni alkalmanként még mindig járnának az órájára, ahol kedélyesen elbeszélgetne velük, vagy nevetgélne..
És mindezt azzal a tudattal, hogy amikor velük szexelt, akkor volt neki párja ( az akkori aktuális párt tehát megcsalta ezekkel a lányokkal )
El tudnátok ezt fogadni, nem zavarna titeket? Ráadásul úgy, hogy van köztük olyan aki még teszi veszi magát a párotok előtt?
Teljesen jó, ha később lesz csak világos, eleve nem fogok összejönni senkivel pár alkalom dumcsika után, csak ha már megvan a hosszabb ideje tartó, bizalmas kapcsolat. Aminek már része, hogy tudom róla, t@kony ember vagy sem.
én alapból nem ítélem el a megcsalást, ha oka van.
Ha az az oka, hogy vala ki unatkozik, vagy nem tud lehorgonyozni valaki mellett, az már gáz.
De ha mondjuk valakivel szemét a párja, és mondjuk vannak gyerekek, ezért nem válik, viszont megcsalja, az ilyet nem tudom elítélni.
Viszont valszeg az edző esete az első lesz.
Szóval vélhetőleg egy olyan valaki, aki szórakozik a nőkkel. Hát én ezt nem tudnám elviselni, mert elég féltékeny típus vagyok.
"össze se jöttem volna" - ennél hülyén mondást!
A múltra vonatkozó tanácsoknak mégis, mi az értelmük?
Szerintem ne aggódj.
Oda fognak járni azok a lányok, ebből is él a pasi.
Kedvesen vagyok a 6 éve volt szexpartneremmel, eszünkbe se jut semmi folytatás.
Aki meg gondolja, keressen magának szűz pasit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!