Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna titeket ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna titeket ha a párotok régi szexpartnerei továbbra is képben lennének?

Figyelt kérdés

Szóval ha a párotok edző lenne, és azok a csajok akikkel régen összejáró bulizni és szexelni alkalmanként még mindig járnának az órájára, ahol kedélyesen elbeszélgetne velük, vagy nevetgélne..

És mindezt azzal a tudattal, hogy amikor velük szexelt, akkor volt neki párja ( az akkori aktuális párt tehát megcsalta ezekkel a lányokkal )

El tudnátok ezt fogadni, nem zavarna titeket? Ráadásul úgy, hogy van köztük olyan aki még teszi veszi magát a párotok előtt?

2019. szept. 6. 10:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Ha később lesz világos, később hagyom ott, akkor is, ha közben beleszerettem, ez számomra nem kifogás. Egyszeri régi botlás még oké, de ahol ez rendszeres volt, ott ez olyan jellemhibára utal, amit nem vagyok hajlandó elfogadni, akkor se, ha 6 év telt el és akkor se, ha 15.
2019. szept. 6. 12:31
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Teljesen jó, ha később lesz csak világos, eleve nem fogok összejönni senkivel pár alkalom dumcsika után, csak ha már megvan a hosszabb ideje tartó, bizalmas kapcsolat. Aminek már része, hogy tudom róla, t@kony ember vagy sem.

2019. szept. 6. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen mindegy, hogy hány évvel ezelőtt volt ilyen. Közhelyesnek hangzik, hogy "kutyából nem lesz szalonna", pedig mennyire igaz... Persze, lehet trükközni azzal, hogy nem mondja el az illető, hogy megcsalta az előző párját, de ha ez kiderülne, én nem maradnék vele együtt, főleg hogy a pofámba is hazudott. Aki hazugsággal indít egy kapcsolatot, azzal nem lehet hosszú távra tervezni.
2019. szept. 7. 17:37
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

én alapból nem ítélem el a megcsalást, ha oka van.

Ha az az oka, hogy vala ki unatkozik, vagy nem tud lehorgonyozni valaki mellett, az már gáz.

De ha mondjuk valakivel szemét a párja, és mondjuk vannak gyerekek, ezért nem válik, viszont megcsalja, az ilyet nem tudom elítélni.

Viszont valszeg az edző esete az első lesz.

Szóval vélhetőleg egy olyan valaki, aki szórakozik a nőkkel. Hát én ezt nem tudnám elviselni, mert elég féltékeny típus vagyok.

2019. szept. 12. 23:38
 15/15 anonim ***** válasza:
67%

"össze se jöttem volna" - ennél hülyén mondást!

A múltra vonatkozó tanácsoknak mégis, mi az értelmük?

Szerintem ne aggódj.

Oda fognak járni azok a lányok, ebből is él a pasi.

Kedvesen vagyok a 6 éve volt szexpartneremmel, eszünkbe se jut semmi folytatás.

Aki meg gondolja, keressen magának szűz pasit!

2019. szept. 13. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!