Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna titeket ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna titeket ha a párotok régi szexpartnerei továbbra is képben lennének?

Figyelt kérdés

Szóval ha a párotok edző lenne, és azok a csajok akikkel régen összejáró bulizni és szexelni alkalmanként még mindig járnának az órájára, ahol kedélyesen elbeszélgetne velük, vagy nevetgélne..

És mindezt azzal a tudattal, hogy amikor velük szexelt, akkor volt neki párja ( az akkori aktuális párt tehát megcsalta ezekkel a lányokkal )

El tudnátok ezt fogadni, nem zavarna titeket? Ráadásul úgy, hogy van köztük olyan aki még teszi veszi magát a párotok előtt?

2019. szept. 6. 10:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%
Ha együtt lennék egy ilyen típusú férfival, azt hosszútávon csak nyitott kapcsolatban tudnám elképzelni. Hogy a nyitott kapcsolatra alkalmas vagyok-e, azt nem tudom. Szerettem bele hasonló típusú férfibe, és annyira jó pasi, hogy még azzal a tudattal is együtt lettem volna vele, hogy osztoznom kellett volna rajta, de hosszútávon nem bírtam volna. Kivéve, ha át tudnám kalibrálni az agyam a nyitottra.
2019. szept. 6. 10:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Sosem voltam ilyen helyzetben, de ha a párom edző lenne jogos,hogy nem tehet az ellen,hogy ne járjanak az óráira a volt partnerei. Azt sem teheti meg,hogy nem beszél Velük, sőt, még az is belefér,hogy poénkodik.

Biztos bennem lenne,hogy jobban örülnék annak ha nem lennének ott, de elfogadnám a helyzetet, és nem aggódnék ha biztosra tudnám,hogy nincs köze Hozzájuk. Ha viszont hajlamos arra,hogy félrelépjen mindig ott lenne bennem a kétely.

2019. szept. 6. 11:00
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Hihetetlenül szánalmas, hogy egyes nők mennyire lemennek kutyába, csak hogy "jó pasijuk" legyen.
2019. szept. 6. 11:13
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
Nyugi, azok a nők nem a régi szexpartnerei, most is kezelgeti őket, ebben biztos lehetsz.
2019. szept. 6. 11:21
 5/15 anonim ***** válasza:
20%

Igen, szánalmasnak érzem magam. Mindig büszke voltam és sose lettem volna senki háremhölgye. Ő az egyetlen és szerintem nem is fogja ezt kiváltani belőlem senki, akiről azt érzem, túl jó pasi ahhoz, hogy bárki is kisajátítsa.

De te biztos nemet mondanál Palvin Barbarának, ha megkaphatnád egy éjszakára, tudva, hogy úgyse parkol le melletted soha.

2019. szept. 6. 11:30
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Igen. Kezdjük ott, hogy össze se jönnék ilyennel.
2019. szept. 6. 11:48
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Kezdjük ott, hogy nem jönnék össze olyan jellemtelen szardarabbal, aki csalta az előző párjait. Innentől kezdve a kérdés tárgytalan, aki megteszi az meg is érdemli, amikor őt is szarrá csalják.
2019. szept. 6. 12:09
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem jönnék össze ilyen alakokkal, úgyhogy tárgytalan a kérdés. Akiben megvan a hűtlenségre való hajlam, a büdös életben nem fog megváltozni, akárki legyen is a párja. Főleg ha körülötte legyeskedik egy csomó könnyűvérű ribizli.
2019. szept. 6. 12:15
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem lenne ilyen ember a párom, aki fűvel-fával kefélget, ráadásul úgy, hogy ezzel megcsalja a párját.... szóval nem merülne fel ez a probléma. :)
2019. szept. 6. 12:18
 10/15 A kérdező kommentje:

Azért azt hozzáteszem hogy ezekkel a lányokkal ez 6-7 évvel ezelőtti sztori..

Ennyi idő alatt azért változhat valamit az ember nem? Persze nincs rá biztosíték, de talán kizárva sincs.

Szóval nem id jönnétek össze ilyen férfival.. na és ha nem azzal kezdi, hogy "Hello megcsaltam az előző barátnőmet!" Hanem ez mondjuk jóval később lesz világos?

Na mindegy, azért koszi a válaszokat, látom a többségnek ez azért nem jönne be..

2019. szept. 6. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!