Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudják azt sokan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudják azt sokan, hogy egyenlőséget akarnak a kapcsolatban, amikor mindig van egy dominánsabb fél, aki istenként tekint magára?

Figyelt kérdés

Figyelitek, hogy általában a dominánsabb fél mondja azt, hogy "köztünk egyenlőség van"? Aztán nézd meg a másik felet, az sokkal hallgatagabb, visszafogottabb. Amikor az egyenlőségre hivatkozó fél utasítást ad neki, már ugrik is.

Mi ez a bohóckodás?

2019. szept. 6. 10:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Természetesen sok olyan párkapcsolat van a vilàgon, ami rendben van. Ahol a felek tisztelik egymást, és akiket egy nyugodt, boldog párkapcsolat légköre vesz körül.

Mégis, 15 év tapasztalattal a hátam mögött, azt tudom mondani, hogy ez hülyeség. Megszámlálhatatlanul sok olyan nővel kavartam, akinek volt pasija, és tök rendben volt minden. Az egyik ilyennel 1 hete (3,5 éves kapcsolata van). Én dobtam ki, mert elegem lett abból, hogy velem kavar, de mindig megjegyzi, hogy mennyire szereti a csávóját.

Meg ugye szerinted az, amit a statisztikák elmondtak, igaz. Meg az is, amit a barátnők mondanak. Mert mindig őszintém. Aha. A fent említett csaj nemhogy a statisztikaknak fog hazudni egy kérdőíven, de még a legjobb barátnőjének is hazudni fog, hiszen én vagyok a 2. pasi akivel kavargatott, és elsüllyedne szégyenében, ha ez kiderülne. De amikor a pasikájával posztolja a közös képet, ez rohadtul nem látszik, csak az, amit egy magadfajta naiv embernek mutat, hogy "boldog párkapcsolatban" él.

Nevetséges.

2019. szept. 24. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, amit mondasz meg amit fentebb kérdeztél, két teljesen különálló dolog. Az, hogy ki kit csal meg, teljesen független a dominanciától és a párkapcsolati dinamikától.

Én se ma jöttem le a falvédőről, és nem vagyok vak a világra. Nyilván látom, hogy vannak rossz kapcsolatok, ahol nem működik minden, ahol vannak elnyomó tendenciák, igen, de azért ne mondjuk már azt, hogy ez az általános vagy a normális, mert nem az.

2019. szept. 24. 16:54
 13/17 anonim válasza:
"Az, hogy ki kit csal meg, teljesen független a dominanciától és a párkapcsolati dinamikától." Ez hatalmas tévedés, hisz nagyonis gyakori, hogy a domináns fél megcsalja a másikat, de elvárja tőle a hűséget. A megcsalás nagy arányban arról szol, hogy többnek gondolja magát a megcsaló a másiknál. Ennek a legrosszabb verziója amikor a megcsaló fél betegesen féltékeny a másikra, arra aki viszont hűséges, mert jobban akarná uralni, mint amennyi uralomra a "saját lelkében képes"
2019. szept. 24. 17:03
 14/17 anonim ***** válasza:
13- és nyilván olyan is van, hogy az "elnyomott" fél csalja meg a másikat, mert így érzi kiegyenlítettnek a dolgot, mert akkor érzi magát önmagának. Hány meg hány olyan történetet hallani olyan papucs férfiakról, akiket otthon utasítgat az asszony, akik végül a szomszédlánynál vagy a közeli prostinál keresnek vigasztalást... Vagy azok a lányok, akiket elnyom és bántalmaz a pasija, és a közeli barátjánál keres megnyugvást, mert ő megérti és kedves vele. Szóval ez nem függ össze, akármelyik fél lehet hűtlen, teljes mértékben függetlenül a kettejük közti viszonyoktól. Az egyenlőségen alapuló kapcsolatok is lehetnek kalap kakák, amikben akár egyik, akár mindkét lép félrelép, nem ezen múlik.
2019. szept. 24. 18:53
 15/17 A kérdező kommentje:

Ugyanmár 12-es.

Te tipikusan olyan ember vagy, aki a "boldog párkapcsolatot" nyilvánosságra hozók Facebook posztjain olvadozik egy sort. Hogy na, íme a bizonyíték.

Az neked persze eszedbe sem jut, hogy közverlenül a kép után nagy veszekedés, verekedés volt otthon, ahol a férfi 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, mert a barátnője ököllel állbavágta, mielőtt az felpofozta.

Naiv vagy.

2019. szept. 25. 16:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért jutna ez az eszembe? Én nem élek ilyen kapcsolatban, a szüleim házassága sem ilyen volt, az ismerősi körömben sem ilyenek a viszonyok, gyakorlatilag csak a hírekben meg gyakoriról tudom, hogy létezik ilyen. Ez nem naivitás, hogy nem jut eszembe egyből erre gondolni, egyszerűen az engem körülvevő kapcsolatokban nem ez az általános. Ennek ellenére egy szóval sem mondom, hogy nem létezik, de nyilván mindenki abból indul ki, amit maga körül tapasztal. Ha a te környezetedben ez a jellemző, akkor őszintén sajnállak, de attól még nem ez lesz az általános vagy a normális.
2019. szept. 25. 19:08
 17/17 A kérdező kommentje:

Szinte ugyanezt tudom neked mondani: attól, hogy a te környezetedben az a jellemző, még nem lesz általános, vagy normális.

A sajnálatodat meg osztogasd a haverjaidnak.

2019. szept. 25. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!