Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem de nem tudok együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de nem tudok együtt élni vele? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párommal fél éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást és babát is várok. Az elmúlt kb 2-2,5 hónapban borzasztóan idegesít. Csapkodja az ajtókat, a mosdóban fogmosás után ott hagyja a fogkrémet, a pulton vág vágódeszka nélkül, a kanapét ami kihúzhatós fél év után se sikerült még megtanulnia kinyitni. Emellett sokat játszik számítógépes játékokkal is. Az utóbbi időben azt vettem észre h velem sem foglalkozott már annyit. Sajnos azt is észre vettem, hogy agyilag mintha nem lennénk egy szinten, és a környezetemtől is ezt hallottam vissza. Egy hónapja veszekedéskor azt mondtam h én így nem bírom folytatni. Akkor két napra el is ment, majd mikor a többi cuccáért jött hozzám (saját lakásom) megbeszéltük a dolgot. Tényleg próbált odafigyelni az ajtók csapkodására, a mosdóban hagyott fogkrémre is de egy idő után ismét teljesen kiakasztott és újból szakítottam vele. Most ott tartunk, hogy egy hete külön lakik, de találkoznunk kellett a baba miatt és beszélgettünk. Ő mondta h szeret,velem akar lenni és szeretné ha folytatnánk hiszen babánk is lesz. Mióta elment sokat gondolodtam, hogy vajon én túlzom el a dolgot mert most a terhesség miatt tombolnak a hormonok? Mert jelen pillanatban úgy érzem, hogy én is szeretem mert hiányzik és jó volt találkozni vele de így, hogy nem lakik itt nyugodtabb vagyok. Viszont borzasztó érzés belegondolni, hogy nem a párom többé. Szerintetek az járható út, hogy megbeszéljük, hogy folytatjuk mint egy pár de nem lakunk együtt?Mit tegyek? Segítsetek

Ui: Mióta össze jöttünk együtt is laktunk (fél éve).

Ui2: Mivel babát várok a bátyjám átköltözött hozzám, hogy amiben kell tudjon segíteni.

Köszönöm

2019. szept. 3. 13:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

Szerencsétlen gyerek, jó felelőtlen szülőkkel indul az életbe.

Fél éve vagytok együtt és már terhes vagy, és csodálkozol a viselkedésén? Gondolom, nem nagyon védekeztetek, persze ez mindkettőtök hibája, de egy nőnek lehetne több esze, mert mégiscsak ő lesz terhes, a pasi csak bedugja... Készülhetsz az egyedülálló anyák életére, mert esélyes, hogy le fog lépni...

2019. szept. 3. 13:49
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, hány éves vagy? Lehet, hogy a korod miatt vállaltad be a picit.

Sajnos, elég nagy az esélye, hogy pár próbálkozás után rájössz, hogy nem megy az együttélés.

Meg kell próbálnotok kialakítani olyan életformát, hogy együtt, de mégis külön.

Ha a párodnak is van lakása, és egyedül is fent tudja tartani és nagyon- nagyon szeretitek egymást akkor akár sikerülhet is.

2019. szept. 3. 14:02
 13/16 Diazepam ***** válasza:
90%
Mégis hány hónapos terhes vagy, hogy valakinek hozzád kellett költöznie segíteni? 8-9? :DD
2019. szept. 3. 14:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Elhamarkodtátok a gyerekvállalást. Nem is értem mondjuk, hacsak nem véletlenül jött össze.

Szerintem nem túlzol amúgy, de a legordítóbb, hogy a gép előtt ül állandóan és kezd elhanyagolni.

30n

2019. szept. 3. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
Gratulálok, még egy gyereket megfosztanak az apjától. Te sem vagy százas.
2019. szept. 3. 15:28
 16/16 anonim ***** válasza:
90%

Fél éve vagytok együtt, te meg gyereket vársz.

Sok boldogságot!

2019. szept. 3. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!