Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de nem tudok együtt élni vele? Mit tegyek?
A párommal fél éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást és babát is várok. Az elmúlt kb 2-2,5 hónapban borzasztóan idegesít. Csapkodja az ajtókat, a mosdóban fogmosás után ott hagyja a fogkrémet, a pulton vág vágódeszka nélkül, a kanapét ami kihúzhatós fél év után se sikerült még megtanulnia kinyitni. Emellett sokat játszik számítógépes játékokkal is. Az utóbbi időben azt vettem észre h velem sem foglalkozott már annyit. Sajnos azt is észre vettem, hogy agyilag mintha nem lennénk egy szinten, és a környezetemtől is ezt hallottam vissza. Egy hónapja veszekedéskor azt mondtam h én így nem bírom folytatni. Akkor két napra el is ment, majd mikor a többi cuccáért jött hozzám (saját lakásom) megbeszéltük a dolgot. Tényleg próbált odafigyelni az ajtók csapkodására, a mosdóban hagyott fogkrémre is de egy idő után ismét teljesen kiakasztott és újból szakítottam vele. Most ott tartunk, hogy egy hete külön lakik, de találkoznunk kellett a baba miatt és beszélgettünk. Ő mondta h szeret,velem akar lenni és szeretné ha folytatnánk hiszen babánk is lesz. Mióta elment sokat gondolodtam, hogy vajon én túlzom el a dolgot mert most a terhesség miatt tombolnak a hormonok? Mert jelen pillanatban úgy érzem, hogy én is szeretem mert hiányzik és jó volt találkozni vele de így, hogy nem lakik itt nyugodtabb vagyok. Viszont borzasztó érzés belegondolni, hogy nem a párom többé. Szerintetek az járható út, hogy megbeszéljük, hogy folytatjuk mint egy pár de nem lakunk együtt?Mit tegyek? Segítsetek
Ui: Mióta össze jöttünk együtt is laktunk (fél éve).
Ui2: Mivel babát várok a bátyjám átköltözött hozzám, hogy amiben kell tudjon segíteni.
Köszönöm
6 hónapja vagy együtt valakivel és rögtön szülsz neki?
Te nem kicsit vagy hülye. Belőled egyedülálló anya lesz.
Fél év után miért kellett gyereket vállalni?
Sőt...még kevesebb idő után, ha már egy ideje terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!