Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 1 hónap után előttem wc-zik (igen, nagy wc is). Ez normális?
Voltak már hosszú kapcsolataim és ott még évek után se történt ilyen. Én eleve nem is tudnék pisilni se senki előtt, bokorba se megy. A barátom meg nem zavartatja magát. Bent voltunk a fürdőszobában, zuhanyozni készültünk, erre szó nélkül leült a wcre és elkezdett... kakilni. Lányos zavaromban kimentem, még kérdezte is, hova megyek. Kétszer is volt ilyen egy hónap alatt.
Nekem ez kicsit kiábrándító. Mert oké, büfögés meg pukizás a párod előtt nem gáz egy idő után, nem mehetsz mindig ki a szobából, ha ilyen van, de a wczést tartsa meg mindenki magának!
Nálatok hogy megy ez?
Állj!
HA nem titok!
A szexben mennyire vagytok bevállalósak? Mert ha sok mindent bevállalsz, akkor ne csodálkozz!
Ezt most úgy írod, mintha az egymás előtt xarás valami szerelmi mérőfok lenne... :)
Hidd el, pl. nekem sincs semmi gusztustalan vagy kiábrándító a férjem emberi mivoltában, de attól még a xar az büdös. Ez tény. Az enyém is, az övé is, sőt, a gyerekünké is, csak utóbbit muszáj elviselni...
Nyilván mindenkinek más fér bele, ha te jól elvagy a párod xarszagában, akkor minden ok, de ez az “emberi mivolt”-eufemizmus kicsit sok(k) lett... ;)
Nem ülök be vele a wc-re, csak hogy szagolgassam, de nem tartom normálisnak hogy úgy undorodjon tőle az ember, mintha valami fertőző betegség lenne.
Ha van egy fürdő egy wc-vel, és az egyik fürdik, a másik meg bekakál, akkor inkább kakáljon be, mert a másik ennyire kényes?
Lakva ismerszik meg az ember...
Szerintem lesz még más problémátok is.
ha már így kérdezed, de, a betegség is hozzátartozik az emberi mivoltához, de valóban mondjuk egy pestis undorítóbb, mint egy sz arás. (az ember egyébként ösztönösen undorodik a betegségektől. persze értem, rosszindulatodban feltétlenül ide kellett ezt böfögni, hogy egy egyszerű megfázás persze már undorító. :D)
nyilván, soha senkire nem jön rá hirtelen, hogy most azonnal wc-re kell mennie. semmilyen körülmények között nem fordul elő, igaz? kis királylány.
de legyen ilyen egyszerű a sztori, ahogy írod. kiírni róla egy kissé felháborodott kérdést akkor is túlzás.
sajnálom, hogy megbántott téged az, hogy szerintem nem normális ennyire viszolyogni egy egyszerű sz arástól, és ennyire a szívedre vetted, hogy szerinted szerintem nem szereted annyira a barátod/férjed, mert nem tudod tolerálni, hogy néha akkor megy wc-re, ha te is ott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!