Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 1 hónap után előttem wc-zik (igen, nagy wc is). Ez normális?
Voltak már hosszú kapcsolataim és ott még évek után se történt ilyen. Én eleve nem is tudnék pisilni se senki előtt, bokorba se megy. A barátom meg nem zavartatja magát. Bent voltunk a fürdőszobában, zuhanyozni készültünk, erre szó nélkül leült a wcre és elkezdett... kakilni. Lányos zavaromban kimentem, még kérdezte is, hova megyek. Kétszer is volt ilyen egy hónap alatt.
Nekem ez kicsit kiábrándító. Mert oké, büfögés meg pukizás a párod előtt nem gáz egy idő után, nem mehetsz mindig ki a szobából, ha ilyen van, de a wczést tartsa meg mindenki magának!
Nálatok hogy megy ez?
Most elképzeltem, ahogy a férjem produktumának lágyan lebegő xarszaga romantikusan körbeölel zuhanyzás közben, hát qrva gusztustalan...
Szóval a kérdésre válaszolva pl. a pisilés nem okoz gondot egymás előtt, de a xarást azért megtartjuk magunknak... biztos nem szagolgatnám a “termékét”, és arra sem vágyom, hogy ő szagolja az enyémet, szerintem ez elég undorító.
(11 éves kapcsolat/házasság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!