Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzom az agresszív férfiakat?
Édesapám sohasem bántalmazott, ingerlékeny, de sosem ütött meg. Azt vettem észre magamon, hogy minden férfi, akivel kapcsolatba kerültem ugyanúgy agresszív volt, nem vertek engem, de a falat sokszor, kis dolgokon felhúzták magukat. Ami még mind közös bennük, hogy egyiküket 1 évesen elhagyta az apja, a másikat verte, a harmadiknak alkoholista apja volt, a nevelőapja meg az anyját verte.
Mi állhat ennek hátterében?
Mindig próbáltam a lelküket "megmenteni..."
Csak kíváncsi lennék, miért megy az életemben folyamatosan ez így.
24L
Nem jartam. De van egy pszichologus ismerosom, es igy van valamennyi ralatasom a dologra. Amirol te beszelsz az egy feluletes tenymegallapitas, jol lathatoan nem ismered a folyamatot. Nem a szakember adja a megfejtest, o csak kalauzol, hogy milyen megprobaltatasok ertek es azokat osztonosen hogyan dolgoztad fel. Ilyenkor van lehetoseged tudatosan atformalni ezeket a tapasztalatokat. Ha neked 8 ev kell hozza, akkor annyi. Minden ember mas, a panciensen mulik az ido.
43F
22: Dehogyisnem. Jártam többhöz is, és szakmai konferenciákra is, tapasztalatból tettem a megállapítást, és ezt le is írtam. Te sikkadtál el fölötte. Egyébként is érdekel a terület, van hozzá tehetségem, de sokkal gyorsabb módszerekkel kísérletezek 20 éve, és azokkal sem lehet ilyen eredményt elérni, amit a Kérdező szeretne. Sajnos.
Ezt is leírtam, valamiért nem ment át neked az infó.
Akartam menni a SOTE Mentálhigiéné Intézetébe egy szakra, és ott is azt mondták, hogy ne menjek, mert a módszerük semmire sem jó és egy nulla sikerélménnyel kecsegtető pálya emiatt. Én meg minek fizessek akkor érte tandíjat, ugye, egy működésképtelen módszerért, meg szarjak el két évet az életemből rá.
Arról tudok beszámolni, lövése sincs se a szakmának, se más szakmáknak arról, mit lehetne tenni a kérdezett ügyben.
Feldmárt érdemes hallgatni esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!