Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vonzom az agresszív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzom az agresszív férfiakat?

Figyelt kérdés

Édesapám sohasem bántalmazott, ingerlékeny, de sosem ütött meg. Azt vettem észre magamon, hogy minden férfi, akivel kapcsolatba kerültem ugyanúgy agresszív volt, nem vertek engem, de a falat sokszor, kis dolgokon felhúzták magukat. Ami még mind közös bennük, hogy egyiküket 1 évesen elhagyta az apja, a másikat verte, a harmadiknak alkoholista apja volt, a nevelőapja meg az anyját verte.

Mi állhat ennek hátterében?

Mindig próbáltam a lelküket "megmenteni..."

Csak kíváncsi lennék, miért megy az életemben folyamatosan ez így.

24L

2019. szept. 1. 23:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%
Nem vonzod, hanem őket választod, mert ez indítja be az ösztönödet, ez neked az alfahím.
2019. szept. 2. 00:05
 12/23 A kérdező kommentje:
Akkor is lehet a nagypapám, ha nem is ismertem? (Akit igen, ő egyáltalán nem volt agresszív.)
2019. szept. 2. 00:05
 13/23 anonim ***** válasza:
62%
12: Sose láttad?
2019. szept. 2. 00:08
 14/23 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, 3 éves körül voltam, mikor meghalt. Nagyjából emlékszem az arcára, de nem tisztán. És lehet hogy nagyjából is csak képek miatt.

Nem sok emlékem van róla.

2019. szept. 2. 00:10
 15/23 anonim ***** válasza:
45%
Na, hát akkor lehet, persze. A legtöbb dolog akkor rögzül, amikor még öntudatunk sincs.
2019. szept. 2. 00:16
 16/23 anonim ***** válasza:
62%
Biztos utána is tudsz kérdezgetni, milyen ember volt, hogy viselkedett ha ideges volt, stb.
2019. szept. 2. 00:17
 17/23 A kérdező kommentje:

Róla viszont biztosan tudom, hogy agresszívebb típus volt, nem volt jó házasságuk a mamával.

Mamának nagyon rossz véleménye is van az összes férfiről, én is küszködöm bizalmi problémákkal.

Papa meg votl, mikor többet ivott a kelleténél, állítólag.

Hogy lehet ezt a mintát legyőzni ? :/

2019. szept. 2. 00:24
 18/23 anonim ***** válasza:
73%
De jó lenne, ha volna rá recept! Én rengeteg dolgot próbáltam már....:(
2019. szept. 2. 00:25
 19/23 Rockarc ***** válasza:
62%

Pszichologus, ok foglalkoznak ilyennel. Nem szegyen szakember segitseget kerni, ha ki birod fizetni mindenkeppen erdemes, megterul az elet megannyi teruleten.

43F

2019. szept. 2. 01:21
 20/23 anonim ***** válasza:
23%
19: Te jártál már? 8 év alatt jutnak el egy olyan megállapításig, amit kineziológia teszttel 3 perc alatt megállapítanak.:)
2019. szept. 2. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!