Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzom az agresszív férfiakat?
Édesapám sohasem bántalmazott, ingerlékeny, de sosem ütött meg. Azt vettem észre magamon, hogy minden férfi, akivel kapcsolatba kerültem ugyanúgy agresszív volt, nem vertek engem, de a falat sokszor, kis dolgokon felhúzták magukat. Ami még mind közös bennük, hogy egyiküket 1 évesen elhagyta az apja, a másikat verte, a harmadiknak alkoholista apja volt, a nevelőapja meg az anyját verte.
Mi állhat ennek hátterében?
Mindig próbáltam a lelküket "megmenteni..."
Csak kíváncsi lennék, miért megy az életemben folyamatosan ez így.
24L
Azt hiszem, 3 éves körül voltam, mikor meghalt. Nagyjából emlékszem az arcára, de nem tisztán. És lehet hogy nagyjából is csak képek miatt.
Nem sok emlékem van róla.
Róla viszont biztosan tudom, hogy agresszívebb típus volt, nem volt jó házasságuk a mamával.
Mamának nagyon rossz véleménye is van az összes férfiről, én is küszködöm bizalmi problémákkal.
Papa meg votl, mikor többet ivott a kelleténél, állítólag.
Hogy lehet ezt a mintát legyőzni ? :/
Pszichologus, ok foglalkoznak ilyennel. Nem szegyen szakember segitseget kerni, ha ki birod fizetni mindenkeppen erdemes, megterul az elet megannyi teruleten.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!