Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a jó párkapcsolat tényleg csak egy része a boldogságnak?
Legjobb barátom véleménye ez, aki mióta ismerem, éppen a negyedik kapcsolatának kezdetén van. Viszont senkivel nem akar egyutt élni, de hűséget és őszinteséget, érzelmeket ad és vár egy párkapcsolattól.
Eddigi három kapcsolata azért ért véget, mert nem akart egyutt élni a másikkal. Nem viseli el, ha elszámoltatják, ha vele akar nap, mint nap lenni a párja, ha megvárják munka után, ha úgymond, körulrajongják. Szeret egyedul lenni, elmélkedni, egyedul utazgatni és mivel legjobb barátom, hozzám nagyon ragaszkodik.Sokkal több programja volt velem, jobban megbeszélunk mindent és jobban számíthatunk egymásra, mint a párunkra.
Próbáltam meggyőzni, hogy egy párkapcsolat az első, de neki az csak egy szegmens. Munka, hobbi, énidő - egyedul, barát, ezek is részei nála annak az állapotnak, amit mi boldogságnak nevezunk. Most éppen elején van egy kapcsolatnak, az új párja naponta szeretne vele találkozni, de ő nem, mert elmondása szerint már egy hétvége is sok "azzal az emberrel".
Egyébként jól elvan egyedul, de szerelemre van igénye,nagyon korrekt, igaz és tiszta szívű ember.
Tényleg a kapcsolat ennyire csak egy a sorban ? Pl nálam nem, nálam az az első.
Mindeketten közép huszasok vagyunk.
Nekem viszont a párkapcsolat az első, amikor volt,így is viselkedtem.
Most nekem sincs, talán azért tudok vele lenni annyit.
Minden ember más és másképp látja, mi is kell az ő boldogságához. Neki ez kell, ő így érzi magát komfortosan. Az előző párjai nem ezt szerették volna, így külön utaka is mentek.
Nincs olyan, hogy univerzálisan mindenkinek ez vagy az válik be. Szóval ne próbáld meg meggyőzni, ugyanúgy te se hagyd magad másról meggyőzni, hogy neked mi kéne a te boldogságodhoz. Fogadd őt el úgy ahogy van, a legjobb barátod végül is. :)
30n
A párkapcsolat csak egy része a boldogságnak természetesen.
Munka, hobbi, én idő... ezek ugyanolyan fontosak. Soha nem értettem, hogy akik minden percet a másikkal akarnak tölteni, azoknak nincs más dolguk? Társ nélkül üres az életük? Vagy ha jön valaki, akkor minden mást sutba vágnak? Én ezt nagyon nem tartom egészségesnek.
Nem vagy véletlen kapcsolatfüggő?
Nem vagyok kapcsolatfuggő :)
A volt barátnőmmel is azért szakítottam, mert rám telepedett, a hobbimat kifogásolta állandóan,családom és barátok elé akarta magát helyezni, ha nem mentem bele, akkor ment a hiszti, meg a mártírkodás. Na ezért lett vége.Pedig vele éltem, de egy polippal nem lehet. Talán ez alapján a barátomnak igaza van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!