Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek mért ilyen nehéz feldolgoznom?
a barátom 1 hónapja megcsalt és megbosátottam neki, de úgy éreztem h megváltozott, aztán ide írtam egy kérdést és ovlt egy válasz miszerint az én hozzáálásom a más nem a barátom viselkedése, ami igaz:S. megbocsátottam neki,de vhnehéz feldolgozni, azt tudom és érzem h nagyon szeret, tiszta szívéből, és h megbánta, de nekem még minidg fáj:S
sztetek mit kellene tennem h újra ugyan oylan legyek??
lécci normális válaszokat, ez fontos nekem!
azt szólom hozzá hogy talán kicsit túlspilázod a dolgot... nem vagy te kicsit érzékeny? csak egy csók volt és teljesen, tiszta szívéből szeret. benned van a hiba, gondolkozz, mit érzel a fiú iránt. majd rájössz mit is akarsz te ettől a kapcsolattól.
L/16
nemhiszem h túlspiláznám, sőt tuti nem, ezt a barátom is tudja! tudom h mit akarok ettől a kapsolattól, sőt az a baj h angyon szeretem és íg jobban fáj:S
köszi a válaszokat, aki tud írjn még, kérem.
Szerintem teljesen rendben van, ha érzékenyen érint az, hogy a párod, akiben vakon bíztál megcsalt... Lényegében teljesen mindegy hogy ez milyen "fokú", akkor is nagy pofon az élettől, pláne ha egy komolyabb kapcsolatról van szó. Talán túl gyorsan megbocsátottál... kicsit még hagyni kellett volna, amíg leülepedik ez az egész. Várni pár hétig, amíg feldolgozod, elfogadod és MEGBOCSÁTASZ. Te nem bocsátottál meg neki őszintén, csak becsuktad a szemed... Aztán ha kinyitod újra és újra pofon vág a tény. Na ezt kell elkerülni azzal, hogy amikor minden kiderül, egy kicsit hanyagoljátok az együtt létet, ami alatt átgondolod mennyire súlyos is a tette, hajlandó vagy e átlépni ezen.
Én azt javaslom neked, hogy ülj le a pároddal, és beszéld meg ezt vele! Mond el neki, hogy még mindig irritál a gondolat, nem tudsz bízni benne, nem tudtál megbocsátani neki, stb... "vonulj el" pár napig nélküle, és próbáld ezen túltenni magad. Ha úgy érzed őszintén megbocsátottál, akkor "felejtsd el" ezt a botlást, és legyetek együtt boldogok!
Sokan hajtogatják, hogy megbocsátok, de nem felejtek... ez az emberek 90%-ánal azt jelenti, hogy "oké maradjunk együtt, de életed végéig ezt fogod hallgatni"... NEM! Ha nem tudsz őszintén megbocsátani neki, akkor fölösleges erőltetni, úgy is rámegy a kapcsolatotok!
megbocsátottál.....az az.. az elkövetett hibáját elnézed neki.pontosan azért mert nagyon szereted!!Tiszta szívéből megbánta...mellesleg ha nem szeretne...valószínű nem csak egy csók lett volna sőt lehet hogy már nem is lenne veled.gondolj arra hogy roszabb is lehetett volna..ha pl nem bánja meg..az gondold el még sokkal jobban fájna....
de lényeg a lényeg a megbocsátás egy összetett dolog ami nem abból áll hogy elfogadodd a bocsánatkérést...hanem minden erőddel azon vagy hogy az egészet elfelejtsd bármennyire nehéz és fájó..
szerintem egy csók több mint egy dugás.
de lehet csak nálam. az érzelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!