Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal az illető?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy probléma azzal a fiúval akivel épp járok :(

Sajnos nagyon keveset foglalkozik velem, elvileg azért mert a kocsma ami az ő tulajdona (de van alkalmazott, nem áll a pult mögött) és egy gyár ahol műszakvezető dolgozik.

De még is ha írok neki akkor is órák múlva ír vissza. Mindegy hogy dolgozik e vagy sem :/

Ezért naponta pár szót váltunk és éjszaka is van már. De ez is ilyen egyirányú, mindig én kérdezek, ő sosem tesz fel nekem kérdéseket.

Szóval van egy megérzésem, felmentem arra a társkeresőre ahol megismerkedtünk, és észre vettem, hogy tegnap fent volt. Elvileg Tatabányán járt (én Pesti vagyok, a munkahelye pedig Esztergomban van) vagy a GPS-t ott rögzítette. Szóval onnan kereshet valakit magának akkor?

Ugye így fel se dobja a társkereső, mert nem vagyok a közelében.

De azt se értem, ha nekem pár szót tud írni, társkeresőzni meg tud? :(

Régebben volt egy megérzésem, akkor sem foglalkozott velem, felmentem egy áll profillal és rá írtam, és ott is rendesen bemutatkozott, elmondta hogy van kocsmája stb.. képet is adott magáról meg minden. Utánna nem beszéltünk pár hétig aztán újra elkezdtünk. De most 1 hónapra rá újra ez lehet?

Alapból nehezen bízok benne, plusz féltékeny vagyok nagyon rá :( Mit tehetnék? Mit tegyek? Szerintetek mi áll a háttérben?

A válaszokat köszönöm

2019. aug. 28. 13:16
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
57%

Szerintem cuki a kerdezo csaj! :-)

En is mindig ilyen lanyra vagytam..... :-)

Biztosan megcsal amugy! Csald vissza bosszubol, megerdemli, ha ilyen szemet alak. :-)

2019. aug. 28. 14:03
 12/22 A kérdező kommentje:
Milyen zaklatás? Szoktuk egymást hívni, írogálni a másikkal. Csak mostanában vettem észre, hogy egyirányú lett a dolog
2019. aug. 28. 14:09
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Az én kérdéseim továbbra is a következők:

• mit takar az, hogy "jártok"?

• heti hányszor találkoztok?

• amikor találkoztok, mit csináltok? Csak szexeltek, vagy van minőségi időtöltés (vacsi, mozi, séta, ...) is?

• hol találkoztok? Nála vagy nálad?

2019. aug. 28. 14:12
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Érthetően leírom, akkor neked.: Szarik rád.
2019. aug. 28. 14:16
 15/22 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagy boldog vele. Nem foglalkozik veled. Szakíts. A megcsalás léte lényegtelen. Ennél ezerszer többet érdemelsz!
2019. aug. 28. 14:28
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszolóval értek egyet. Ne faggasd, ne keresd. Ha Ő sosem teszi ezt meg bizonyára azért van mert nem viszonozza az érzéseidet.Nincs olyan,hogy elfoglalt, nem ér rá. Ha szeretné Veled a kapcsolatot alap,hogy keres.
2019. aug. 28. 15:46
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Az 100%, hogy ti nem jártok, max te hitted azt eddig. Nálam is volt ilyen srác ismerősöm, aki rámakaszkodott, sose randiztam vele hivatalosan, de egyszer hazavitt, mert hajnal volt és ne egyedül császkáljak Pesten. Én is kb ha egy mondatra méltattam, nem foglalkoztam vele, mert nem is akartam tőle semmit.

Fogadd el te is.

2019. aug. 28. 15:59
 18/22 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszönöm a válaszokat!

Igazatok van, nem akart valoszínüleg semmit :)

Megírtam neki szépen a problémám, hogy társkeresőzik, nem ír, nem kérdez stb...

Választ nem kaptam tőle, csak elolvasta. Ez is azt bizonyítja, hogy nem akart már tőlem semmit. :)

Persze most kicsit rosszul esik, de majd tovább lépek és találok olyant, aki igazából szeret :)

2019. aug. 28. 19:55
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Megcsal persze, pont mint te a szomszéd Jóska bácsit...
2019. aug. 28. 22:37
 20/22 Ignis Subdialis ***** válasza:
73%
Hú, ez meredek. Kijelenteni valakiről, hogy jársz vele, nagyon féltékeny vagy rá satöbbi, úgy hogy valójában semmi nincs köztetek, semmi ráutaló magatartás részéről. Igen, ő biztos nem érzi úgy, hogy jár veled. Igaza van annak, aki pszichológust ajánlott, hidd el, hogy komoly veszélybe tudod magad sodorni azzal, ha valótlanságokat képzelsz be és a környezetedtől azt várod, hogy a saját fantazmagóriáid szerint viselkedjen. Önismerettel le tudnád tisztázni magadban ezeket és le tudnád tenni ezt a riasztóan torzító szemüvegedet.
2019. aug. 29. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!