Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire zavarna, ha a barátotok heti egyszer barátaival elmenne sörözni?
Általánosságban kérdezem, mert nem rég beszélgettem egy lánnyal és ő azt mondta, hogy őt ez nagyon zavarná, akár még kizáró ok is lehetne egy kapcsolathoz.
Ja és persze a sörözésen nem azt értem, hogy kábulásig ivás, hanem beszélgetés mellett pár üveg sör vagy pár pohár bor
Engem ez nem zavarna.. A kemény berúgás igen.. meg ha ezek mellett, a heti egy talik mellett mondjuk engem elhanyagolna.. Velem nem járna el sehova, és hasonlók... Szóval ha minden oké, és néha eljár, az nem baj... Csak akkor ha a körítések is jelentkeznek.
18/L
az én barátnőmet nem zavarja
ui.: és sopronit igyál mert ha nem azt iszod akkor kiakad XD
Nem a barátnőm a csaj csak beszélgettem vele erről.
Amúgy a barátnőm utálja ha sopronit iszom, csak azt szereti ha Heinekent iszom.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!