Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baràtnôm nem akar dolgozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baràtnôm nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés

A baràtnömmel tàvkacsolatban voltunk 1 èvig. Jùliusban költöztünk össze az èn vàrosomban. Jùliusban nyaralàs, összeszokàs ès kevès munkalehetôsèg volt. Most viszont lassan itt az ôsz es vannak állàsok, amire jelentkezhetne. Nagyon nehezen jelentkezik, már èn mondom neki, hogy jelentkezzen. Kezdem ùgy èrezni, hogy ez neki így jò, pedig nem igy ismertem meg. Finoman jelezt neki ezt, de az volt a vàlasza, hogy ùj neki a vàros, stb. Én ezt megèrtem, de kezd zavarni, hogy ô nem dolgozik. Arra gondoltam, hogy ùjra szólok neki. Ha nem változik, akkor nem tudom, mit tegyek. Milyen tanácsotok van?

29F, 27N

2019. aug. 23. 16:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is összeköltöztem a párommal, páromhoz. És 1 hónapig ő tartott el jóformán kettőnket, én apró dolgokat vettem csak a félretett pénzemből. 1 hónap alatt megtanultam, mit hol találok, közlekedés milyen, miket vegyek szempontul stb. Utána néztem munkát és találtam is . Már közösen fizetjük a dolgokat, tehát beszállok.

2 hónapig teljesen rá voltam utalva anyagilag kb. Hisz a fizu is csak kövi hónapban jött.

Ezt kibírtuk , nem bsztatott, tudta h akarok majd dolgozni. Szerintem ennyi egy normális kapcsolatban bele kell h férjen! És nem keres sokat sőt...pont épp annyit amiből megél minden luxuscikk nélkül!

22N

2019. aug. 25. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!