Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megkért, hogy ne aludjak vele esténkként. Mit tegyek, ha nekem ez rosszulesik?
Egy hónap telt el, amióta az ő kérésére hozzá költöztem.
A kapcsolatunk 4 és fél hónappal ezelőtt kezdődött.
Szóval ilyen rövid ideje lakok cssak nála, 4 hete, és szeretné, ha nem együtt töltenénk az éjszakát. Ő marad a hálóban, nekem a nappaliban kell aludnom a lenyitható kanspén, ami tulajdonképpen a konyhával egyben van, mert amerikai stílusú nappali.
Azzal indokolta, hogy szüksége van egyedüllétre, legalább éjszaka.
Rákérdeztem, a korábbi barátnőitől is kért-e ilyet, azt mondta, hogy nem.
Jól érzem, hogy olyan, mintha a terhére lennék, vagy ilyesmi?
Csinálsz valamit álmodban, amit nem kellene?
Horkolás, fetrengés keresztbe kasul..ilyesmi?
Mi van akkor, ha csak amiatt kéri, mert nem tud jól aludni másokkal? Én ezt megérteném, volt olyan barátnőm aki következetesen felébredt ha csak megmozdultam. Mert ő "éberen alszik".
De ha korán kell kelni és fontos a mély alvás, akkor jobb is egyedül aludni.
A legkedvesebb élményt kihagyni?
Szerintem nem szeret ő téged.
A tesómmal egy szobában laktam, amíg szüleimmmel éltem, mert anyagilag úgy álltunk.
A tesóm 2 évvel fiatalabb csak nálam, ő azt mondta, hogy a sok év alatt, amíg együtt aludtunk, sosem horkoltam, meg nem dobáltam magam a másik ágyban. Volt egy kapcsolatom ez előtt, ott is együtt éltünk, sosem volt gond.
# 5 olvasd újra, amit írtam, direkt rákérdeztem, hogy más nőktől is kérte-e ezt, de azt mondta, hogy nem.
nem az alvással van baja, hogy egyedül tud csak aludni, hanem amit ő kér, hogy egyedül akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!