Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vica1333 kérdése:
Bántalmazott nő vagyok e?
Figyelt kérdés
Párommal több mint 9 éve vagyunk együtt, imádja a gyerekemet, ő is neveli. De kb 4 szer fordult elő hogy dührohamai voltak. Pl káromkodott, ha leesett egy tányér. Kb 4 szer fordult elő hogy le@urvázott, indokolatlanul, erre kapott egy pofont hogy velem így ne beszéljen gyerek előtt, erre lökdösött, vagy fojtogatott de nem erősen, kaptam levegőt. Azt mondja feldühítettem. Másnap mkndig bocsánatot kér. Sztem fdldühíthettem, hiszen 9 év alatt ez max 4 szer fordult elő. Szerintetek?2019. aug. 22. 06:41
11/17 anonim válasza:
Mondtam én, primitív.
Vagy, hogy könnyebb legyen érteni: egyszerű.
Igazuk van a többieknek, zsák a foltját. Ő annyira bántalmazott férfi, mint te bántalmazott nő.
Attól, hogy lek**váz még nincs jogod megütni. Senkit sincs jogod megütni. Szánalmas, hogy erre ez a reakció.
12/17 anonim válasza:
Te nem vagy bántalmazott nő, csak egy idióta, hisztis tyúk. Megtaláltátok egymást.
13/17 anonim válasza:
Hiába arcoskodsz, egy közönséges, primitív proli pi csa vagy és emiatt a pároddal tökéletesen összeilletek.
14/17 anonim válasza:
Nem bántalmazott vagy, hanem hülye
15/17 anonim válasza:
óvatosan a válaszokkal. Ha nem a kérdezőnek tetsző válaszokat írtok, még a végén szétpofozza az egész társaságot! ez a szegény bántalmazott nő...
16/17 anonim válasza:
Tökéletesen egymásra talált két hisztis, agresszív dedós. Gratulálok a remek kapcsolatotokhoz.
17/17 anonim válasza:
Nem szeretek, s nem is szoktam beállni a sorba. Mindig valami más szemszögből próbálom megvilágítani a kérdést, de itt nem lehet. Csak azt tudom mondani, amit az előttem szólók. A férjed nem bokszzsák. Ne csodálkozz, ha erőszakra erőszakkal felel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!