Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felvállaljak a világ előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvállaljak a világ előtt egy kapcsoltatot amiben még nem vagyok biztos?

Figyelt kérdés
Tudom, nagyon csúnyán hangzik, de annak a rohadt presztizsemnek kerek perec nem tenne jót ha ezzel a fiúval mutatkoznék (nem ápolt, csúnyán beszél, nem tud fogalmazni, elég szegényes a gondolat világa), viszont nagyon felszabadult vagyok mellette ha kettesben vagyunk, és mindig mellettem volt ha bajban voltam. Ha szerelmes lennék belé, a felsorolt dolgoktól is eltekintenék, de csak szeretők vagyunk titokban. Viszont ez az állapot sem tarthat örökké,lépni kell egyszer, de nem tudok dönteni, tényleg nagyon fontos nekem ez az ember.
2008. nov. 15. 01:25
 1/8 A kérdező kommentje:
Ne vessetek meg kérlek, van ilyen is.
2008. nov. 15. 01:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senki nem nevet ezért ki.

Bárki kerülhet ilyen helyzetbe.

Őt nem tudnád rávenni, hogy változzon meg olyan irányba, hogy mások előtt ne kelljen szégyeld a kapcsolatotokat?

2008. nov. 15. 01:36
 3/8 anonim ***** válasza:
38%

neked se lehet túl nagy presztízsed, ha ilyen pasival kavarsz... nemtom mit eszel rajta....?

figyelj, sztem inkább tartsd titokban, mert később (amikor már nem lesztek együtt) lehet, h még te is röhögni fogsz magadon, nem csak mások...

2008. nov. 15. 09:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam már ilyen helyzetben (a korkülönbség miatt nem mertem felvállalni), de nem is működött sokáig. Tehát ha nem vállalod, nem hiszem, h sokáig fog tartani. De szerintem - bocsánat, hogy ezt mondom - nem érdemes felvállalnod ezt a fiút, mivel még szerelmes sem vagy belé.
2008. nov. 15. 09:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ha szerelmes lennék belé, a felsorolt dolgoktól is eltekintenék..." csak egy megjegyzés:D ez nagyon szimpatikus volt.

Amúgy szerintem legyetek barátok, az úgy tisztább. Mert a barátságban nem igazán számítanak ezek a tényezők, csak a belső. Amúgy meg lehet próbálni finoman rávezetni, h miken változtasson önmagán, h jobb legyen, és nem is biztos, h támadásnak venné. De stílusosan, illedelmesen!

Amúgy régen, amikor eléggé jó presztizsem volt, volt egy ember az osztályból, akit erősen nem bírtak a többiek. És elkezdtem vele jóba lenni. Kérdezték tőlem: hát te miért barátkozol vele? Mondom: mert kedvelem. Erre ők: hát csalódtunk benned. én meg annyit mondtam h sajnálom, és befogadták a csajt:D szal ennyi. El lehet így is intézni. De ha nem vagy szerelmes belé, és bizonytalan a kapcsolat, akkor várd meg, amig biztossá nem válnak a dolgok. Addig szerintem ne hozd nyilvánosságra.

2008. nov. 15. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha ebben a formában felvállalnád, és aztán feszengenél mellette, nyomasztana a barátaid véleménye, -talán mert úgy éreznéd, igazuk van abban, hoyg a gyerek nem méltó Hozzád!- azt a srác úgyis észrevenné, és ez rányomná a bélyegét a kapcsolatotokra. Tudnod kell, hoyg egy igazán szerelmes embernek mondhatnak akármit a barátai - ez nem mindig jó, de így van.

Talán meg kellene vele beszélned, hogy mit tegyen azért, hogy nyugodt szívvel felvállald.

De mi az, hogy nem ápolt? Tényleg igénytelen, (mondjuk zsíros hajú, nem fürdik, nagyon rosszul öltözködik, stb.) vagy csak arról van szó, hogy Neked és baráti körödnek a pl. zselézett hajú, "piperkőcebb", kifejezetten divatos öltözetű srácok tetszenek? Ha utóbbi áll fenn, ne akard megváltoztatni - ha Neked a divat fontosabb, akkor magadra vess, mert nem fogsz tudni mellette boldog lenni. Ha előbbi, akkor próbáld finoman -vagy kerek perec-ránevelni dolgokra. Menj el vele ruhákat vásárolni, mondd el, hoyg mi zavar, mit szeretnél - de azt is, hoygmi tetszik benne!!!!

Az egyszerűbb gondolatvilág nem feltétlenül probléma, ha jólelkű egyénről van szó, aki mondjuk jó is az ágyban.

2008. nov. 15. 12:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megerősítette még inkább a döntésem, hogy nem vállalom őt fel. A probléma a külsejével inkább az hogy rendezetlen, ápolatlan (igen, zsíros hajú, állandóan borostás). Gondoltam megemlítettem neki jószándékkal hogy kicsit változtathatna például a frizuráján, hogy ne úgy nézzen ki 25 éves létére mint egy elkényelmesedett 40 éves. Rájöttem azonban hogy nem akarom őt megváltoztatni se külsőleg, sem belsőleg, hisz olyannak szeretem amilyen, és ha majd lesz barátnője aki igazán szereti (és aki miatt/ akiért tényleg érdemes megváltoznia), vagy kikéri a véleményem, esetleg át adom neki ezt a pár tippet:) Köszönöm mégegyszer a válaszokat!
2008. nov. 15. 23:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Na s akkor mi van ha ápolatlan ha neked így teccik?? Sztem a probléma benned található mivel neked csak az szám1t, hogy mások mit gondolnak. Magasról tegyél másokra.
2008. dec. 21. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!