Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éves lány - 14 éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lány - 14 éves fiú kapcsolatát bünteti a törvény? Erkölcstelen?

Figyelt kérdés

A lány fiatalabbnak néz ki, és éretlenebb a koránál.

A fiú szűz, a lány nem

A lánynak volt már korábban kapcsolata, a fiúnak nem.

2019. aug. 16. 12:47
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem az van hogy a kérdező a fiú és nagyon szeretné az önigazolást arra hogy ez helyes. Igazából whatever ha nektek jó, akkor nekem is. De ha a végén kopp is lesz a vége, hidd el millió meg egy csaj lesz majd az életben csak folyamatosan fejlődni kell minden téren.
2019. aug. 16. 17:30
 32/32 anonim ***** válasza:
67%

"B..dki minden kommenteddel ellentmondasz a válaszolóknak és a kapcsolatotokat véded. " - #27 (és #28), nektek nem tűnik fel, hogy egy rakat válaszadó is (pl fölötte a #22-től a #25-ig) is a kapcsolatot védi???

Abszolút nem lenne normális, hogy emberek feláldozzák a működő (és teljesen törvényes) kapcsolatukat pusztán azért, mert a vaskalapos konziknak nem tetszik...

Ez talál legyen az ő bajuk...

(nekem meg az ő erkölcsi skrupulusaik nem tetszenek de ettől még nem dumálok rájuk nekem tetsző létet)

2019. aug. 16. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!