Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lány - 14 éves fiú kapcsolatát bünteti a törvény? Erkölcstelen?
A lány fiatalabbnak néz ki, és éretlenebb a koránál.
A fiú szűz, a lány nem
A lánynak volt már korábban kapcsolata, a fiúnak nem.
Törvény nem bünteti (beleegyezési korhatár)
Társadalmilag viszont erkölcstelen. Liliomtiprásnak számít, vagy nem is tudom hogyan momdjam, hisz fiúról van sszó... őőhhmmm JÁCINTTIPRÁS! Ha már egyszer a Jácint férfinév 🙂
Ahogyan pedig felvezeted a sztorit, aszerint ez teljesen pedofil, és szégyenlem, hogy ilyet még nem büntet a törvényünk!
B..dki minden kommenteddel ellentmondasz a válaszolóknak és a kapcsolatotokat véded. Akkor mi a fenének kérdezel??
Nem büntet és kva gáz..
Szerintem te is érzed, hogy valami ezzel nincs rendben, hiszen máskülönben nem tetted volna fel a kérdést.
Lehet itt mondani, hogy a lány éretlenebb a koránál, a fiú érettebb - én is 20 éves lány vagyok, de nem tudnék egy 14 éves fiúra férfiként tekinteni. Nem, nem bünteti a törvény, és az erkölcstelen sem a legjobb szó rá, viszont rendkívül furcsa, viszont ahogy az egyik válaszoló is írta, inkább a lány szülei helyében aggódnék. A fiú részéről érthető. Kérdező, együtt is vagytok, vagy csak plátói a dolog egyelőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!