Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet probléma egy párkapcsolatban, ha az egyik fél komolyabban politizálni kezd?
Figyelt kérdés
Konkrétan polgármesterjelölt lenne, bár nem egy túl ismert pártnál. De kiállna az utcára, eljárna ilyen körökbe.
Nem félnétek attól, hogy miatta titeket is kikezdenek? Megpróbálják tökretenni a karriereteket vagy kereszetbe tenni valahol nektek?
Gyerek nincs, páromról van szó.
2019. aug. 16. 09:49
11/12 anonim válasza:
Párommal mindketten “politizálunk” (nem Magyarországon). Ő tanácsadó egy nagy pártnál, én politikai aktivista vagyok egy másiknál. Meg is látszik a kapcsolaton, nagyobb politikai események körül alig látjuk egymást, de mivel mindketten ugyanazon megyünk keresztül, ezért nem okoz nagyobb problémát.
Viszont a szomorú igazság, hogy bizony ki tudja kezdeni a kapcsolatot.
12/12 lutaker válasza:
Nekem fideszes nem is lehetne a párom,mert ők gagyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!