Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szoktátok kicsit érdekesebbé, változatosabbá tenni a csókolózást? Mit csináltok közbe még?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!: )2010. júl. 13. 07:35
1/12 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy ti miket csináltok. :D
De pl ha finoman megharapod az ajkát.
2/12 A kérdező kommentje:
azt már csináltam:D
Csak kíváncsi vagyok mások miket csinálnak mert van valaki akivel kipróbálhatom esetleg:D:P
2010. júl. 13. 07:48
3/12 anonim válasza:
hát közbe simogatom az arcát,vagy a hátát,ha meg valami buliba vagyok vagy ilyesmi akkor seggét tapizom,ha meg már az ágyba akkor megprobálom letolni a gatyáját.
4/12 A kérdező kommentje:
oké ;)
2010. júl. 13. 17:30
5/12 anonim válasza:
belemarkolok a fenekébe
beletúrok a hajába
belenyulok a bugyijába
ilyesmi :D
6/12 A kérdező kommentje:
oké
2010. júl. 14. 20:06
7/12 anonim válasza:
Hát leginkább simogatással itt-ott, has, fenék ilyenek...alsó gatyában turkálás az be szokott jönni :)
17/L
8/12 anonim válasza:
Hát ha ágy van a dologban, akkor beleülök az ölébe, beletúrok a hajába, nyúlkálok a gatyájában. ilyesmik :D
9/12 A kérdező kommentje:
aha oks:)
2010. júl. 14. 21:21
10/12 anonim válasza:
de aranyos vagy ahogy közben írod: oks, aha oks, okés:Dmintha jegyzetelnél is:D am én az arcát szeretem nagyon simogatni, meg szeretem ha az én arcomat simogatja ő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!