Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiatlan leszek attól hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiatlan leszek attól hogy én fogok gyedre menni?

Figyelt kérdés
Párom többet keres és most 5 hónapos terhes, azt mondja hogy menjek én inkább gyedre mert többet keres. Én szívesen elmegyek gyedre, ez engem nem zavar majd, de vajon valóban társadalmilag ez nem elfogadott és esetleg tényleg nem fog férfiként rámnézni emiatt ezután.
2019. aug. 15. 09:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Papikám, Svédországban ez már bevett szokás, ahogy a hosszabb apai szabadság is. Ha ti így egyeztek meg, a ti dolgotok. 🙂
2019. aug. 15. 09:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, ez komoly?

Miért érdekel hogy ki mit gondol?

Inkább örülj, hogy a pici mellett tudsz majd lenni. Kevés apa tudja elmondani magáról, hogy nem maradt ki ezekből a pillanatokból. Sok férfi vallja azt, hogy ,,jaj, anya otthon van, neki csak a gyerekkel kell lennie" így legalább te is megtudod, milyen egy picivel lenni, és jobban fogod értékelni a párod.

Ha többet keres, akkor azt nézd, hogy a baba szempontjából és több szempontból is jobban jártok, ha te maradsz a babával.

Több dologra jut pénz.

Sajnos vagy nem, de ha így jobb, akkor így jobb. Sok apuka marad otthon a gyerekkel, manapság ez már máshogy megy mint régen, és a világon semmi baj sincs ezzel.

Nem beszélve arról, hogy nem az emberek fogják megoldani az anyagi problémáitokat, nem ők fizetik a számlákat, nem ők veszik meg a babának a pelenkát, játékokat, nem ők hordják majd fejlesztő tornákra (ha akartok ilyet), és más egyéb dolgokat sem az emberek oldanak meg, hanem Ti.

Tedd akkor fel a kérdést, mi a fontosabb?

Hogy mit gondolnak az emberek ha te maradsz otthon a gyerekkel,

vagy mit kaphat meg a gyerek, és miket valósíthattok meg ha a párod keres jobban?

2019. aug. 15. 10:03
 13/18 anonim ***** válasza:
7%
Semmi gond ezzel..éljenek a lelkes , anyaszivű apák,majd gendersemleges ovit válasszatok neki és kis korban kezdjétek az érzékenyítést mert lehet 20 év múlva ez lesz a természetes.
2019. aug. 15. 10:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Az első hat hónapban majdnem a teljes fizuját kapja, amiről szó lehet, az a 6-24hó közötti időszak. (Vagyis a nő sem marad le a legjobb pillanatokról).

Ha te erre kész vagy, szívesen csinálnád, akkor maradj otthon. Szerintem ez nagyon rendben van. Nálunk is lesz otthon a férjem pár hónapot, mielőtt a kicsi bölcsibe megy, mert engem várnak vissza a munkahelyemre.

Ne érdekeljen, ki mit gondol. A férfi és a nő a szülőségben is egyebrangúak.

2019. aug. 15. 10:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem elfogadott még társadalmilag, sajnos.

Én a férjemre ugyanúgy férfiként néztem volna, ha ő marad gyesen, sőt. De nálunk ez nem játszott, többszörösét keresi, mint én.

2019. aug. 15. 12:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg azt is megcsinalhatjatok, hogy az első 1-1,5 évben ő van otthon utána meg te.
2019. aug. 15. 13:05
 17/18 anonim ***** válasza:
nem leszel az
2019. aug. 15. 18:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Ma mar sokkal jobban elfogadott, nem ertem az aggodalmadat.
2019. aug. 17. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!