Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiatlan leszek attól hogy én fogok gyedre menni?
Jézusom, ez komoly?
Miért érdekel hogy ki mit gondol?
Inkább örülj, hogy a pici mellett tudsz majd lenni. Kevés apa tudja elmondani magáról, hogy nem maradt ki ezekből a pillanatokból. Sok férfi vallja azt, hogy ,,jaj, anya otthon van, neki csak a gyerekkel kell lennie" így legalább te is megtudod, milyen egy picivel lenni, és jobban fogod értékelni a párod.
Ha többet keres, akkor azt nézd, hogy a baba szempontjából és több szempontból is jobban jártok, ha te maradsz a babával.
Több dologra jut pénz.
Sajnos vagy nem, de ha így jobb, akkor így jobb. Sok apuka marad otthon a gyerekkel, manapság ez már máshogy megy mint régen, és a világon semmi baj sincs ezzel.
Nem beszélve arról, hogy nem az emberek fogják megoldani az anyagi problémáitokat, nem ők fizetik a számlákat, nem ők veszik meg a babának a pelenkát, játékokat, nem ők hordják majd fejlesztő tornákra (ha akartok ilyet), és más egyéb dolgokat sem az emberek oldanak meg, hanem Ti.
Tedd akkor fel a kérdést, mi a fontosabb?
Hogy mit gondolnak az emberek ha te maradsz otthon a gyerekkel,
vagy mit kaphat meg a gyerek, és miket valósíthattok meg ha a párod keres jobban?
Az első hat hónapban majdnem a teljes fizuját kapja, amiről szó lehet, az a 6-24hó közötti időszak. (Vagyis a nő sem marad le a legjobb pillanatokról).
Ha te erre kész vagy, szívesen csinálnád, akkor maradj otthon. Szerintem ez nagyon rendben van. Nálunk is lesz otthon a férjem pár hónapot, mielőtt a kicsi bölcsibe megy, mert engem várnak vissza a munkahelyemre.
Ne érdekeljen, ki mit gondol. A férfi és a nő a szülőségben is egyebrangúak.
Nem elfogadott még társadalmilag, sajnos.
Én a férjemre ugyanúgy férfiként néztem volna, ha ő marad gyesen, sőt. De nálunk ez nem játszott, többszörösét keresi, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!