Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva hisztik, sírógörcsök amiért nem jön össze a gyerek?
Mit tudok ezzel kezdeni? Már teljesen kikészültem. 2 éve próbálkozunk de nem jön össze. Már eljárok minden orvoshoz, de nem derült ki velem kapcsolatban baj eddig sem. Ha meglátom a facebookon egy kisbabás képet amire elég nagy az esély, sírógörcsöt kap, dobál maga körül mindent és üvölt velem, kidob az ágyból és a nappaliban alszom. Szerinte az én hibám minden! Ma is ez van, ma sem fogok aludni egy órát sem. Meglátta a faceen a barátnője babavárós képét. Hiszti, csapkodás, üvöltés! Hiába beszélek vele én vagy más, hiába. Minden nap azt hallgatom hogy ő már 30 éves lesz és nem lesz több esélye, neki vége van.
Nagyon szeretem de ellökött ezzel teljesen. Már ott vagyok hogy az az egyetlen szerencséje, hogy ronda vagyok, mert már a legkisebb kedvességnek is nagyon megörülnék egy másik nőtől. Én neki nap mint nap kedveskedek, de semmire nem értékeli. Azt mondja, hogy hiába hoztál nekem ajándékot, virágot, attól még nem lett gyerekünk! Pedig nem én tehetek róla! Neki volt egy méhdaganata régen, szerintem az lesz az oka. De egyszer elment egy nőgyógyászhoz aki 1 vizsgálat alapján kijelentette, hogy velem van baj, ez 1000% és kezeltessem magamat én! Azóta ezt vakon hiszi és nem akar orvoshoz menni!
Mihez kéne kezdenem? Már hónapok óta nem alszok, minden nap üvölt velem, teljesen kikészültem. 12 kilót lefogytam azóta, semmi erőm már. Néhány éve volt egy motorbalesetem, azt is a fejemhez vágja néha, hogy bárcsak meghaltam volna, mert akkor most egy igazi férfi már gyereket csinált volna neki.
Akik azt írják, hogy a kérdező megnézette-e magát, olvasták az első bekezdést? Leírja, hogy vizsgálták, és nem találtak semmit.
Kérdező, viszont ez kicsit se normális reakció a feleséged részéről. A következő ilyennél vágd a képébe, hogy ilyen hisztériával sosem lenne jó anya, és örülsz neki, hogy eddig nem jött össze, mert te most már elválsz tőle. Az ilyennek ne legyen gyereke. Az meg nem is értem, hogy merült fel benne, hogy két év próbálkozás után nem megy orvoshoz. Nekem is azt mondta a nőgyógyászom, hogy minden rendben, kb azonnal teherbe kellene esnem, aztán mégsem így történt, nyilván nem az lesz az első gondolatom, hogy a férjem hibáztatom. Átérzem, mert nehéz ezzel megküzdeni, az ember a saját kudarcának éli meg, de ezt mások tudják civilizáltan kezelni, támogatni egymást és nem eltaszítani a párjukat maguktól. Ez neked is ugyanolyan rossz, hiszen te is szeretnél babát, elég szomorú, hogy ennyi empátia nem szorult belé. Képzelem akkor, mit fog kezdeni a gyerekkel, ha most ilyen veled. Ha ennyire rosszul viseli a kudarcélményt és a stresszt, akkor egy kicsit sem alkalmas a szülőségre és nem is áll rá készen.
Az anyatermédzet érzi hogy egy ilyen nőnek nem szabad hogy gyereke legyen. Bocs de ez az igazság.
Jobb is hogy nincs. Egyrészt 29-30 évesen simán lehetne még tonnányi gyereke. Aki felnőtt létére nem képes az ilyet normálisan kezelni, racionálisan hozzáállni, felnőtt ember módjáa, épeszű ember módjára akkor annak jobb is ha nincs.
Ha lenne es a gyerek leejtene valamit, eltörne vagy kapna egy 3-asz vele is ezt csinálná??? Hisztiroham??
Mellesleg lehet lombikozni, örökbefogadni is. Stb.
Lényeg a lényeg hogy szerintem az asszony mentálisan aligha van jól, komoly problémái vannak. Meg kéne fontolni hogy itt a gyerek-e a legfontosabb kérdés.
Ha felvettétek a CSOK-ot, akkor szedd össze magad, és teljesítsd a kötelességed.
Ha nem, akkor menekülj ettől a nőszemélytől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!